19 / 04 / 2024

İstanbul'da ücretsiz internet dönemi başladı!

İstanbul'da ücretsiz internet dönemi başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetiyle şehrin en önemli meydan ve noktalarında ücretsiz internet hizmeti veriliyor.Ücretsiz internetten faydalanmak için cep telefonu numarası sisteme girilerek alınacak bir SMS şifresiyle sisteme kayıt olunacak.



 İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu meydanlardan başlayarak İstanbul'un birçok noktasında ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı. Vatandaşlar kablosuz internetten memnun olduklarını söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı ücretsiz internetten faydalanmak için cep telefonu numarası sisteme girilerek alınacak bir SMS şifresiyle sisteme kayıt olunacak. 

Alınacak şifre ile ücretsiz internet kullanımı mümkün olacak. Bir günde 3 saatlik kullanım hakkı olan internette 1 GB'lık kota kullanıcıların hizmetine sunuldu. Belediyenin bu uygulamasını öğrenen vatandaşlar, ücretsiz internet hizmetini çok beğendiklerini söyledi. 

Ücretsiz internet hizmeti İstiklal Caddesi, Taksim, Sultanahmet, Eminönü, Beşiktaş, Kadıköy, Üsküdar, Sultanbeyli, Beyazıd, Mecidiyeköy Aksaray, Bakırköy, Beylikdüzü, Eyüp, Şirinevler ve Kartal meydanlarında verilecek. Ayrıca, Sarıyer ve Avcılar İBB İletişim Noktası, Cevahir Önü, Miniatürk/İBB Bilgilendirme Çadırı, Saraçhane Parkı Emirgan Korusu, Hip Kasrı Korusu noktalarında da hizmet verilecek. Pierre Loti Tepesi, Anadolu Hisarı İskelesi, Dragos Sosyal Tesisler Çevresi, Galata Kulesi, Alibeyköy Cep Otogarı ve Bayrampaşa Otogar da ücretsiz internet verilecek noktalar arasında yer alıyor. 


Zaman


Geri Dön