19 / 03 / 2024

Skyland İstanbul’da tek anahtar dönemi başladı!

Skyland İstanbul’da tek anahtar dönemi başladı!

Eroğlu Yapı tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul’da en cazip yatırım için tek anahtar dönemi başladı. Proje kapsamında rezidanslar, 0.98 faizli 120 ay 5 bin 300 TL taksit seçeneği ile, ofisler ise 2 bin 50 faizli 60 ay 9 bin 700 TL taksitle satılıyor.



Eroğlu Yapı tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul’da en cazip yatırım için tek anahtar fırsatı sunuluyor. Proje kapsamında rezidanslar, 0.98 faizli 120 ay 5 bin 300 TL taksit seçeneği ile, ofisler ise 2 bin 50 faizli 60 ay 9 bin 700 TL taksitle satışa çıkıyor.

Yılsonu kampanyasından faydalanan yatırımcılar, akıllı bina teknolojileriyle daha hızlı, güvenli ve tasarruflu bir yaşam sunan ve aynı zamanda tasarım dünyasının yeni evi HOM Desing Center’ı bünyesinde barındıran Skyland İstanbul’dan anahtar edinme fırsatından yararlanıyor.

Ev, ofis ve konsept AVM’si ile öne çıkan karma proje Skyland İstanbul projesi yeni yıla yeni avantajlarla giriyor. Modern şehir yaşantısına yeni bir bakış getiren Skyland İstanbul’da kolay taksit seçenekleriyle yılsonu kampanyası dahilinde rezidans ve ofisler hemen teslim edililiyor. 

Skyland İstanbul, TEM otoyoluna direkt bağlantısının, Cendere caddesi üzerinden Ayazağa ve Maslak’a çıkış imkanının ve metro istasyonunun hemen yanında yer alıyor. Ulaşım kolaylığı sunulan proje 15 bin kişiye benzersiz bir yaşam vadediyor.

1+0’dan 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri bulunan Sky Residence, İstanbul manzarasını izlemek isteyenlere göre tasarlandı. Projenin 10 bin metrekarelik özel peyzaj alanı bulunuyor. 

Skyland İstanbul, akıllı bina teknolojileriyle daha hızlı, güvenli ve tasarruflu bir yaşam sunuyor. İstanbul’un merkezindeki Skyland İstanbul sakinleri, yüksek standartlardaki yaşam alanlarında akıllı bina teknolojilerinin konforunu deneyimliyor. Her detayında kalite, lüks ve akıllı çözümler bulunan Skyland İstanbul’un asansörleri saniyede 7 metre yol kat ediyor. 

Skyland İstanbul’un Tower, Loft ve Flat ofislerinde, modern iş dünyasının günlük ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak bölümler ve ince detaylar bulunuyor. 360 derece manzaraya sahip ofislerde son teknoloji ürünler kullanılıyor. Tek katta 190 metrekareden 4600 metrekareye kadar genislik sunan Loft Ofisler, 8 metre tavan yüksekliği ile ferah bir çalışma alanı oluşturuyor. 

Toplam 7 kattan oluşan Flat Ofisler'de tek kat bin 100 metrekare alan olarak dizayn edildi. Eşsiz mimarisi, teknolojik üstünlükleri, lüks donatıları ve iş dünyasının merkezindeki lokasyonuyla Skyland İstanbul’un bir başka ofis seçeneğini oluşturuyor. Yüksek tavanları ile ferah çalışma ortamı sağlayan mimarisine ek olarak orman manzarasına bakması Flat Ofisleri cazip kılan ve iş yerinize prestij katacak önemli özellikler arasında yer alıyor. Toplam 6 bağımsız bölümden oluşan Loft ve Flat ofislerin her bir bölümünde farklı giriş, lobi, güvenlik ve doğrudan Gastro Court alanına çıkan asansörler gibi detaylar da hayatı kolaylaştırıyor.

www.skylandistanbul.com

 


Geri Dön