25 / 04 / 2024

İstanbul'da yaşanacak depremde yıkılacak 13 ilçe açıklandı! Siz de bu semtlerde oturuyorsanız...

İstanbul'da yaşanacak depremde yıkılacak 13 ilçe açıklandı! Siz de bu semtlerde oturuyorsanız...

İstanbul'da yaşanabilecek büyük bir depremde yıkılması öngörülen ilçeler açıklandı. İBB'nin hazırladığı rapora göre, yaşanacak 7,5 şiddetinde bir deprem 100 bine yakın binayı yerle bir edecek.



İstanbul'da depremle ilgili korkutan senaryo çalışmalarının sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi'nin hazırladığı çalışmaya göre söz konusu depremde İstanbul'un 13 ilçesi yıkılma riskiyle karşı karşıya. Bu ilçeler orta-alt gelir gruplarından oluşan ve nüfus yoğunluğu diğer ilçelere göre nispeten yoğun yerleşim yerlerinden oluşuyor. 

İstanbul da yaşanacak depremde yıkılacak 13 ilçe açıklandı! Siz de bu semtlerde oturuyorsanız...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön