19 / 04 / 2024

İstanbul’daki arsa İzmir’i karıştırdı!

İstanbul’daki arsa İzmir’i karıştırdı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin kasım ayı son toplantısında İstanbul Beyoğlu'nda mülkiyeti İzmir Büyükşehir'e ait olduğu iddia edilen arazinin satışı, AKP Meclis üyeleri ile CHP'li üyeleri karşı karşıya getirdi.



İzmir Büyükşehir Belediyesi kasım ayı olağan meclis toplantısının dünkü son oturumu Başkanvekili Mustafa Özuslu başkanlığında gerçekleştirildi.

Sözcü'de yer alan habere göre, toplantıda İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan ve mülkiyeti  İzmir  Büyükşehir Belediyesine ait olduğu ileri sürülen arsanın satışı da, konuşuldu.

Ak Partili üyeler, komisyonlardan geçen satış kararına karşı çıktı. Konuyla ilgili konuşan Hüsnü Boztepe, “İzmiri 15 yıl boyunca yöneten Aziz Kocaoğlunun görev yaptığı döneme ilişkin, Sayın Aziz Kocaoğlu’nun yer sattığını ben pek hatırlamıyorum. Biz geldik, şu son 6-7 aydır herhalde Seferihisar’dan kalma bir alışkanlık olacak ki neyimiz var neyimiz yok satılmaya başlandı. Bunlarla beraber şatoyu da satalım o zaman, ki oranın da satılmaması gerekiyor. Örnek olsun diye söyledim” diye konuştu.

Arazinin satışı, mecliste oy çokluğuyla kabul edildi.


Geri Dön