19 / 04 / 2024

İstanbulkart kullananlar dikkat! İBB indirim yaptı

İstanbulkart kullananlar dikkat! İBB indirim yaptı

İstanbul'da yaşayan ve her gün İstanbulkart kullananlar için İBB bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya 1 ay sürecek. İşte marmaray, metrobüs, metro, fünikiler, teleferik, tramvay, Şehir Hatları, Turyol'da kullanabileceğiniz ücretsiz toplu taşım indirim hakkı.



Milyonlarca kişinin İstanbul'da toplu taşımayı kullandığını düşünersek İBB'nin başlattığı kampanya ses getireceğe benziyor. İBB'nin İstanbulkart kullananlar için hazırladığı kampanya tam da akıllı telefonlarına düşkün gençler, öğrenciler için büyük fırsat. Tabi İstanbulkart ile işine giden çalışanlar ve gezmeyi seven İstanbullular da dahil.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kuruluşlarından BELBİM A.Ş tarafından açıklanan toplu taşımada indirim kampanyasının ise bir şartı var. İstanbulkart mobil uygulamasını telefonunuza indirmek.

İşte İBB'nin toplu taşımada indirim getiren kampanyasının detayları:

İstanbulkart Mobil uygulamasını daha önce denemediyseniz şimdi kullanmanın tam sırası. Çünkü 1 ay sürecek kampanya boyunca 10 kullanımda 9 kullanım ödeyeceksiniz. Günümüz koşullarında bu yüzde 10'luk bir indirime denk geliyor ve hayli cazip.

Peki İBB'nin indirimini hangi toplu taşım araçlarında kullanabilirsiniz?

Eğer İstanbulkart mobil uygulamayı kullanmaya başlar ve indirim hakkı kazanırsanız, ücretsiz kart basımlarınızı metro, metrobüs, fünikiler, teleferik, tramvay, Şehir Hatları, Turyol, Marmaray'da rahatlıkla kullanabileceksiniz.


Geri Dön