28 / 03 / 2024

İstanbullu, İzmir’e ev almaya gelecek!

İstanbullu, İzmir’e ev almaya gelecek!

27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında, Fuar İzmir’de kapılarını açacak olan İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 



Fuarın açılış konuşmasını yapan Elit Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekçi, böylesine kapsamlı bir emlak fuarının, İzmir’de ilk kez düzenleneceğini ifade ederek, “Artık gayrimenkul sektörü de bir ihracat kalemi olarak görülmeli çünkü, büyük bir finans kaynağını ülkemize taşıma fırsatı yakalıyoruz. Fuarımızda 13 farklı ülkeden yatırımcılar stant açacak, uzmanlar ile ziyaretçiler kentimizdeki projeleri görme fırsatı yakalayacak” dedi. 

İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Nizameddin Aşa da, fuarın İstanbul’u da yakından ilgilendirdiğini söyledi ve  “Konut fiyatlarını göz önünde bulundurunca İzmir, İstanbul’a göre çok daha cazip bir konumda yer alıyor. İzmir-İstanbul Otoyolu ile iki şehrin arasındaki mesafe 3,5 saate inecek,  İzmir  İstanbul’a komşu olacak. Dolayısıyla hem yatırımcılar hem de İzmir gibi güzel bir şehirde yaşamak isteyenler kentteki konut satışlarında patlamaya neden olacak” dedi.

Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapsamında düzenlenecek olan Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi’nde, Türkiye’nin en önemli inşaat şirketlerinin yetkilileri, İzmir ve Ege bölgesindeki sektörü masaya yatıracak.


Geri Dön