25 / 04 / 2024

İstanbul'un göbeğinde 'icra' fırsatı!

İstanbul'un göbeğinde 'icra' fırsatı!

İcralık gayrimenkuller piyasasının çok altındaki fiyatlarla satışa sunuluyor. Sizde İstanbul'un göbeğinde uygun fiyata iş yeri sahibi olabilirsiniz...



İcra usulüyle satışa sunulan ev, araba, arsa, dükkan, tarla gibi bazı gayrimenkuller piyasasının çok altında bedellerle satılıyor. 

ALICILARINI BEKLİYOR

Belirli bir süre ilanda kalan taşınmazlar için ihale düzenleniyor. Bu ihaleleler açık artırma yöntemiyle gerçekleşiyor ve en yüksek teklifi veren gayrimenkulün yeni sahibi oluyor. 

İstanbul un göbeğinde icra fırsatı!

YÜZDE 50 DAHA UCUZ

Basın İlan Kurumu her gün farklı ilan yayınlıyor. Açık artırmayla satışa çıkarılan gayrimenkuller normal fiyatlarının neredeyse yüzde 50 oranında daha ucuza alıcı buluyor. 

İcradan satılan gayrimenkullerde  yüzde 50'lik ucuz fiyat oranı teklif toplama döneminde sona eriyor. Basın İlan Kurumu tarafından yayınlanan bu ihalelere herkes katılabiliyor. 

İstanbul un göbeğinde icra fırsatı!

3 YIL SATIŞ YASAĞI

İhaleyle satın alınan gayrimenkuller üzerinde 3 yıl satış şartı bulunuyor. Taşınmazların ticarete konu olmaması için caydırıcılık amacıyla vergi şartı bulunuyor. Bu kapsamda icradan satın alınan konutun, ihale tarihinden itibaren 3 yıl içerisnde satılması durumunda vergi ödenmesi gerekiyor. 

10 GÜN SÜRE

İhale kazanıldıktan sonra ihale üzerinde itiraz ya da fesh davası açılmadığı durumda 10 gün içerisinde paranın tamamının ödenmesi şart. 

İstanbul un göbeğinde icra fırsatı!

ŞAŞIRTAN İLANLAR

İstanbul 10 İcra Dairesi, Fatih ilçesinde bulunan 2 adet dükkanı icradan satışa çıkardı. Dükkanların satış bedeli 8 milyon 760 bin TL olarak belirlendi. 

İstanbul un göbeğinde icra fırsatı!

İstanbul'un göbeğinde bulunan dükkanların ilki Alemdar Mahallesi'nde 54 ada 13 parsel üzerinde yer alıyor. 179,28 metrekare yüzölçümlü üç dükkan tarihi yarımada üzerinde konumlanıyor. Taşınmaz, kamu binaları, okul, alışveriş alanları, camii, hastane,, banka şubesi gibi hizmet alanlarına yakın mesafede. 17 Ağustos 2021 günü ihale edilecek dükkanlar 8 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkacak. 

İstanbul un göbeğinde icra fırsatı!

Fatih Aksaray ilçelerinde bulunan ikinci dükkan ise 260 bin TL'ye satışa çıktı. 316,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz, Pertevniyal Lisesi'ne 560 metre, İDO Yenikapı İskelesi'ne 770 metre mesafede konumlanıyor. 

İlanla ilgili detaylar için tıklayın

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com

İcradan ev almanın avantajları!

İcralık ev krediyle satın alınır mı?

 


Geri Dön