19 / 04 / 2024

İstanbul’un lüks “konak” projeleri!

 İstanbul’un lüks “konak” projeleri!

İstanbul’un farklı semtlerinde konforlu yaşamın tüm ayrıntılarını içinde barındıran lüks konak projesi bulunuyor. Eğer sizde sultanlara layık bu yaşamın bir parçası olmak istiyorsanız işte tüm detaylarıyla o projeler…



İstanbul’un farklı semtlerinde, şehrin karmaşasından ve stresinden uzakta birçok konak projesi bulunuyor. Lükste ve konforda birbirleriyle yarışan bu rüya evler, huzurlu bir yaşamın tüm ayrıcalıklarını içinde barındırıyor. Yeşillikler içinde, doğa ile başbaşa, muhteşem bir manzaraya karşı konumlanan konaklar, kendinizi özel hissedebileceğiniz detaylarla donatılıyor. Tüm detayları ile o konut projeleri…


 İstanbul’un lüks “konak” projeleri!


Sultanlara layık

İstanbul’un tarihi semti Çengelköy’ün en değerli lokasyonunda yapımı devam eden, sunduğu kişiye özel VIP hizmetleri ve eşine az rastlanır manzarasıyla emsallerinden ayrılan Sultan Makamı, sizleri masal gibi bir yaşama davet ediyor. Delta Proje İnşaat, Çağdaş Yapı ve Emiroğlu İnşaat ortaklığı ile hayata geçen Sultan Makamı Konakları 35 blokta 73 bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje ara kat, çatı ve bahçe dubleksleri yer alıyor. Teslimlerinin Mayıs 2013'te gerçekleşmesi planlanan Sultan Makamı Konakları'nda konutların fiyatları 1 milyon 667 bin dolardan başlayıp, 7 milyon 156 bin dolara kadar yükseliyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat veriyor. Kalan tutar banka kredisi ile ödeniyor.


 İstanbul’un lüks “konak” projeleri!


Deniz ve boğaz manzaralı konaklar 3 milyon 250 bin dolara

Demsa tarafından hayata geçirilen Kandilli Konakları, toplam 14 konakta meydana geliyor. En teknolojiler ile donatılan projede, tamamı 3 katlı bin metrekare büyüklüğe sahip konaklar, 

3 milyon 250 bin dolar ile 5 milyon 150 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimlerin hemen yapıldığı konaklar, özel yüzme havuzu ve 6 araçlık özel otopark alanına sahip. Projede ayrıca çok amaçlı spor salonu ve hobi salonu da bulunuyor. 25 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Kandilli Konakları, boğaz ve deniz manzarasına hakim Seda Tepesi’nde konumlanıyor. 


 İstanbul’un lüks “konak” projeleri!


Çamlıca’da yepyeni bir masal başlıyor

Selimoğlu İnşaat güvencesiyle İstanbul’un zirvesi Çamlıca’da hayata geçirilen Çamlıca Masalı Konakları, 2 farklı tipte 11 konaktan meydana geliyor. Son 4 villanın satışta olduğu projede, fiyatlar 4 milyon 200 bin dolardan başlıyor, 4 milyon 350 bin dolara kadar çıkıyor. Nisan 2013’te teslim edilmesi planlanan Çamlıca Masalı Konakları’nda konut sahibi olmak için yüzde 25 peşinat veriliyor geri kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Toplam 8 bin 800 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede, per villaya ait yüzme havuzu,  fitness center, Türk hamamı, sauna, spor alanları bulunuyor. Çamlıca Masalı Konutları'nda yer alan villaların alanları 850 metrekare ile 920 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede her villa için 4 araç kapasiteli otopark bulunuyor.


 İstanbul’un lüks “konak” projeleri!


Otağtepe Beykonak’ta 2 milyon 500 dolar

İstanbul’un ışıl ışıl parlayan güneşi ile mavinin tüm tonlarını yansıtan eşsiz boğaz manzarası ve zümrüt yeşili ağaçların çevrelediği bir alanda konumlanan Beykonak, masal gibi bir yaşama davet ediyor. EA İnşaat tarafından Kavacık Otağtepe’de hayata geçirilen Beykonak projesi, 56 konut ve 6 konaktan oluşuyor. 14 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen projede, konakların fiyatları 730 bin dolar ile 2 milyon 500 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. Ekim 2014’te tamamlanması planlanan projede, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, kafe, fitness center, oyun parkları ve hobi odası yer alıyor. 


 İstanbul’un lüks “konak” projeleri!


Bey Kasrı Konakları’nda 270 bin TL. 15 ay sıfır faizle taksit

Beykule İnşaat imzası ile Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Bey Kasrı Konakları, 6 katlı 8 bloktan oluşuyor. 35 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks seçenekleri yer alıyor. Bey Kasrı Konakları’nda 108 metrekare ile 118 metrekare 2+1 daireler 270 bin TL, 105 metrekare ile 181 metrekare 3+1 daireler 370 bin TL, 179 metrekare ile 205 metrekare 4+1 dubleks daireler 400 bin TL'den satışa sunuluyor. Yüzde 30 peşinatla ev sahibi olunabilen projede, kalan tutar 15 ay vade farksız taksit yapılıyor. Beylikdüzü Bey Kasrı Konakları'nda bulunan ortak kullanım alanları arasında, yüzme havuzu,  voleybol sahası, basketbol sahası, kreş, yürüyüş yolları, mescid, otopark, tenis kortu, sauna ve mini hayvanat bahçesi yer alıyor.


 İstanbul’un lüks “konak” projeleri!


Gülnar Konakları’nda 895 bin dolardan başlıyor

Deneyim İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Gülnar Konakları, toplam 3 bin 500 metrekare alan üzerinde, 5 blokta 10 adet konuttan oluşuyor. Tamamı 280 metrekare büyüklüğe sahip konaklardan oluşan Gülnar Konakları’nda fiyatlar 895 bin dolardan başlıyor, 995 bin dolara kadar çıkıyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Gülnar Konakları’nda yüzme havuzu, fitness salonu ve 24 saat güvenlik hizmetleri yer alıyor. Proje British School’dan Kilyos’a doğru ilerlerken solda yer alıyor. 


 İstanbul’un lüks “konak” projeleri!


Başakşehir Konakları’nda son 5 konut. 950 bin TL

22 dönüm alan üzerinde konumlanan Başakşehir Konakları, 54 villadan oluşuyor. Celaloğlu Group tarafından hayata geçirilen projede son 5 villanın satışı devam ediyor. Başakşehir Konakları’nda satışta olan son 5 250 metrekaerlik triplex villa 950 bin TL’den alıcılarını bekliyor. Başakşehir’de inşa edilecek, 2600 yataklı Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksinin ve Türkiye’nin en büyük İmam Hatip Lisesi olacak Tenzile Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yanıbaşında yer alan Başakşehir Konakları, metroya da 200 metre yürüyüş mesafesinde bulunuyor.


 İstanbul’un lüks “konak” projeleri!


 İroko Konakları’nda 550 bin dolar. Hemen teslim

İroko Konakları, Penta Otomotiv ve İnşaat tarafından Zekeriyaköy’de hayata geçiriliyor. Toplam 12 konaktan meydana gelen projede, fiyatlar 550 bin dolardan başlıyor 770 bin dolara kadar çıkıyor. İroko Konakları’nda konutlar 3+1 ve 5+1 şeklinde tasarlanıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı İroko Konakları, Karadeniz kıyılarına 5 dakika, Levent’e 20 dakika, Maslak’a ise 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. B&B Mimarlık tarafından tasarlanan İroko Konakları’nda banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 


 İstanbul’un lüks “konak” projeleri!


Zeytindalı Konakları’nda 450 bin dolar

4 bin 800 metrekare alan üzerinde yükselen Zeytindalı Konakları, toplam 20 konaktan oluşuyor. Özartaş Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen projede,  5 bloktan oluşuyor. Zeytindalı Konakları’nda büyüklükleri 74 ile 117 metrekare arasında değişen bahçe ve çatı dubleksleri 450 bin dolar ile 650 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Aralık 2013’te teslim edilmesi planlanan proje, Boğaz ve Maslak hattına 20 dakika mesafede, Sarıyer Çayırbaşı Tüneli ve Hacıosman Metro durağına ise yakın konumda bulunuyor. Projede, açık yüzme havuzu, fitness salonu, Türk hamamı ve sauna bulunuyor. 


 İstanbul’un lüks “konak” projeleri!


7+1 konak 580 bin dolara 

Bolelli Grup tarafından Çekmeköy’de hayata geçirilen Bolelli Konak, toplam 34 konaktan oluşuyor. 10 bin 52 metrekare alan üzerinde, 8 bloktan meydana gelen projede, 32 adet dördüz ve 2 müstakil konak yer alıyor. 270 metrekare büyükğünde 7+1 şeklinde tasarlanan konaklar, 580 bin dolar ile 720 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 2013 yılının Nisan- Mayıs aylarında teslim edilmesi planlanan Bolelli Konak’ta, yüzme havuzları, fitness center, Türk hamamı, buhar odası, sauna, spor alanları, güvenlik ve otopark yer alıyor. 


 İstanbul’un lüks “konak” projeleri!



Ekin Konakları’nda 1 milyon 250 bin TL

Ekin Konakları, Özakın İnşaat tarafından Büyükçekmece’de konumlanıyor. Toplam 13 konaktan oluşan projede, A ve B tipi olmak üzere 2 farklı konak seçeneği bulunuyor. Büyükçekmece Ekin Konakları'nda yer alan 674 metrekare A tipi konaklar 1 milyon 250 bin dolar, 605 metrekare B tipi konaklar ise 1 milyon 150 bin dolardan satışa sunuluyor. Yüzde 18 KDV uygulanan konaklar için banka kredisi kullanılabiliyor. Proje, E-6 Hadımköy gişelerine, Fatih Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi Beykent ve Arel Üniversitelerine bir kaç dakika uzaklıkta konumlanıyor. 


 İstanbul’un lüks “konak” projeleri!


Sultan Reşat Konakları’nda 450 bin dolar

M.Yılmaz güvencesiyle Çekmeköy’de hayata geçirilen Sultan Reşat Konakları, 12 bin metrekare alan üzerinde 16 konaktan oluşuyor. 3 katlı olarak tasarlanan evler, 450 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Sultan Reşat Konakları’nda, konutların tamamı 280 metrekare olarak tasarlanıyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen proje, Çekmeköy Alemdağ Reşadiye’de Sultan Reşat Caddesi’nde konumlanıyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön