20 / 04 / 2024

İşte Türkiye'nin en iyi liselerine yakın konut projeleri!

İşte Türkiye'nin en iyi liselerine yakın konut projeleri!

LGS tercih döneminin başlaması aileleri düşündürmeye başladı. Veliler, çocuğu için en iyi liselerin yakınında ev aramaya başladı. İşte Türkiye'nin en iyi liselerine yakın konut projeleri...



Liselere Giriş Sınavı için tercih dönemi başladı. Türkiye’nin en iyi okullarında okumak isteyen gençler doğru sıralama yapma telaşına girdi. Peki, çocuğunun geleceğini düşünen aileler hangi konut projelerinden ev almalı? En iyi liselere yakın konut projeleri sizler için araştırıldı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, çocuklarının evlerine yakın bir okulda eğitim almasını isteyen aileler gayrimenkul arayışına geçti. Mahalli yerleştirme sistemi sebebiyle ev lokosyonları çok daha büyük önem kazandı. 

İşte Türkiye'nin en iyi liselerine yakın konut projeleri...


1.  Ankara  Fen Lisesi (Çankaya)

Ankara Fen Lisesi, Çankaya Çiğdem Mahallesi'de yer alıyor. Projeland haritasına göre bölgedeki konut projeleri Bekaş Başkent Çiğdem, Vişnelik Apartments, Vişnelik Residences ve Aykon Suites projeleri. Projeler, Ankara Fen Lisesine oldukça yakın konumda bulunuyor.

 

2. Atatürk Anadolu Lisesi (Yenimahalle)

Atatürk Anadolu Lisesi ise Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bulunuyor. Lisenin yakınlarında 1071 Ankara ve Paradise Residence projeler bulunuyor. LGS tercih döneminde bu bölgenin de çok dikkat çekmesi bekleniyor.

 

3. Pursaklar Fen Lisesi (Pursaklar)

Pursaklar Fen Lisesi Ankara Pursaklar'da yer alıyor. Lisenin çevresinde Sarp Residence ve Aksoy VIP Konutları projeleri bulunuyor.

 

4. Galatasaray Lisesi (Beyoğlu)

Türkiye’nin en köklü liselerinden olan Galatasaray Lisesi İstanbul’un merkezi konumunda Beyoğlu’nda bulunuyor. Liseye en yakın konut projesi Taksim 360.

 

5. İstanbul Lisesi (Fatih)

İstanbul Lisesi Türkiye’nin en gözde bölgelerinden biri olan Fatih’te konumlanıyor. Liseye en yakın konumda olan konut projesi Zeytinburnu tarafına doğru, Kennedy Caddesi’nde yer alan Yedi Mavi projesi.

 

6. Kabataş Erkek Lisesi (Beşiktaş)

İstanbul’un en değerli noktalarından biri olan Beşiktaş’ta bulunan Kabataş Erkek Lisesi, merkezi bir noktada konumlanıyor. Beşiktaş’ta yer alan Nest Ortaköy ve One Ortaköy projeleri liseye en yakın bölgede yer alıyor.

 

7. İstanbul Atatürk Fen Lisesi (Kadıköy)

İstanbul Atatürk Fen Lisesi, Anadolu Yakası’nda bulunan Kadıköy’de yer alıyor. Okulun çevresinde birçok konut projesi bulunuyor. Pırlanta Göztepe, Muhteşem Yeni Yıl Konutları ve 1071 Kadıköy projeleri liseye en yakın konumda yükseliyor.

 

8.  İzmir  Fen Lisesi (Bornova)

İzmir Fen Lisesi, İzmir Bornova'daki Ege Üniversitesi’nin içinde bulunuyor. Okulun çevresine en yakın projeler ise İkon Loft, Veranova, Piev Mevlana Konutları, Avcılar Caddebostan Bornova ve Folkart Incity projeleri.

 

9. İzmir Atatürk Lisesi (Konak)

İzmir Atatürk Lisesi ise İzmir Konak'ta konumlanıyor. Lisenin çevresine en yakın konut projeleri Yenitepe İzmir, Myway Deluxe Alsancak ve Magnesia Park Evleri projeleri.


Geri Dön