16 / 04 / 2024

İSTİM Tuzla nerede? Konum bilgisi!

İSTİM Tuzla nerede? Konum bilgisi!

Firma: Betacons - Kadim Yapı Ortak Girişimi

Proje: İSTİM Tuzla

İSTİM Tuzla nerede? Konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte İSTİM Tuzla nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...



Teslim döneminin başladığı  İSTİM Tuzla  projesi Türkiye’nin en modern sanayi ve ticaret merkezi olarak dikkat çekiyor. Peki İSTİM Tuzla nerede? 

İSTİM Tuzla nerede sorusunun yanıtından önce önce projeyle ilgili merak edilen detaylarla ilgili bilgi verelim.

Satış sürecinin devam ettiği İSTİM Tuzla projesi İstanbul’un Anadolu’ya açılan kapısı İstanbul Tuzla’da hayata geçiriliyor. Proje Betacons (Betatrans A.Ş), Kadimyapı A.Ş (Çavuşoğlu Yemenler A.Ş, Mostar Yapı Ltd.Şti.) Ortaklığında inşa ediliyor.

İSTİM Tuzla nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İSTİM Tuzla nerede sorusunun yanıtından önce projenin detaylarıyla ilgili bazı bilgi verelim.

Teslim dönemine girilen İSTİM Tuzla'da 777 adet ofis ve dükkana yer veriliyor. Proje kapsamındaki ofislerin alanları 87 ila 100 metrekare, dükkanların alanları ise 100 ila 300 metrekare arasında tasarlandı.

İSTİM Tuzla fiyatları 2021
İSTİM Tuzla fiyat bilgisi kapsamında ofisler 700 bin TL'den, dükkanlar da 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje kapsamındaki birimler için ayrıca yüzde 25 peşinata 36 ay sıfır faiz avantajı da sunuluyor.

İSTİM Tuzla nerede? Konum bilgisi!

İSTİM Tuzla projesi, sahile ve marinaya 5 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 20 kilometre, Pendik Ro-Ro Limanı’na 10 kilometre, Eskihisar-Topçular iskelesine 12 kilometre bulunuyor.

Tel: 0 216 446 44 40 - 41
Web: http://www.istimtuzla.com/

 


projeye sor



Geri Dön