24 / 04 / 2024

İstmarina'da teslimler başlıyor!

İstmarina'da teslimler başlıyor!

Daire alanlarının 34 metrekare ile 720 metrekare arasında değiştiği Kartal İstmarina'da yaşam başlıyor. 



Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen İstmarina projesinde yaşam başlıyor. Proje 2014-2015 yılında ‘Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme’ projesi seçildi.


Anadolu Yakası'nın Kartal ilçesinde inşa edilen İstmarina projesinde 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 354 metrekareden başlıyor ve 720 metrekareye kadar ulaşıyor. 

 

İstmarina da teslimler başlıyor!

 


DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Kartal İstmarina projesine teslime başladıklarını ifade etti. Yılmaz, "Uluslararası arenada adından söz ettiren İstMarina’da sona gelindi. Sadece Türkiye’nin değil dünyanın en özel projelerinden birini hayata geçirmenin heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Daire sahiplerini arıyor ve teslimler için randevu veriyoruz. İhale sürecinden bugüne kadar inanılmaz bir çalışmaya imza atıldı. Lansmandan bu yana özellikle topraktan satın alınan bazı ünitelerde yüzde 250’yi bulan primlere ulaşıldı. Sadece altyapısına 45 milyon TL yatırım yaptığımız bir proje oldu. Projemizin içerisinde yer alan özel okulumuz da yeni eğitim öğretim yılına başladı. İstMarina AVM’de ise sona yaklaştık. Acıbadem Hastanesi’nde de çalışmalar hızla devam ediyor. Yakın zamanda hastanenin açılışı da gerçekleşecek. İstMarina AVM muhteşem manzarası, gurme restoranları ile başta bölge halkı olmak üzere İstanbulluların hatta turistlerin uğrak noktası haline gelecek. İstanbul’a ve ülkemize anıt binalar, sembol eserler kazandırmaya devam ederken, halkımızın yararlanması için de DAP Yapı olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. DAP Yapı olarak bu güne kadar geliştirdiğimiz projeler, elde ettiğimiz ödüller ve prim getirileri ile çok olumlu geri dönüşler alıyoruz" ifadelerinde bulundu. 

 

Web: http://www.istmarina.com.tr/

 


Geri Dön