19 / 04 / 2024

iTower Fer Yapı 'da yaşam Nisan'da başlıyor 24 ay kira garantisi!

iTower Fer Yapı 'da yaşam Nisan'da başlıyor 24 ay kira garantisi!

Firma: Fer Yapı ve Sinpaş GYO

Proje: İTower Bomonti

iTower Fer Yapı projesi kapsamında teslimler Nisan ayında yapılacak. Projede 24 ay kira garantisi uygulanıyor



Sinpaş GYO ile Fer Yapı'nın birlikte hayata geçirdiği iTower projesi 213 bağımsız bölümden meydana geliyor. 29 katlı tasarlanan iTower'ın mimarisinde Tago Mimarlık'ın imzası bulunuyor. 


Mart 2011'de görücüye çıkan iTower Fer Yapı projesinde 60(120-150) metrekare, 180 metrekare, 300 metrekare ve 800 metrekarelik alanlarda ofisler bulunuyor. Modüler sistem birleştirilen ofislerden meydana gelen iTower a+ ofis ve mağazalarının konum avantajları; Kağıthane, Dolmabahçe tünelleri sayesinde her yere kolay ulaşım, Boğaz Köprüsü'ne kolay ulaşım, metro istasyonuna 3 dakika, Adalet Sarayı'na 2 dakika, Mecidiyeköy'e 5 dakika, Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi'ne 100 metre, Taksim'e 7 dakika, Nişantaşı'na 10 dakika ve Kabataş ve Beşiktaş İDO iskelelerine kolay ulaşım sağlanıyor. 


iTower Fer Yapı projesinde 24 ay kira garantisi veriliyor. Projede teslimler Nisan ayında yapılacak. iTower'da concierge hizmetleri, copy center, kat bahçeleri, vip lounge, spor merkezi, otopark, lobi-danışma, restoran,arşiv ve toplantı odaları, çarşı ve akıllık asansörler yer alıyor. 


Fiyatların 362 bin dolardan başladığı iTower projesi İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Şişli,Bomonti'de konumlandırılıyor. Tek blok halinde yükselen İTower, A+ Ofis konseptiyle tasarlandı. 


0212 230 24 24

http://www.itowerbomonti.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön