19 / 04 / 2024

Via Port Houses'da yaşam eylülde başlıyor!

Via Port Houses'da yaşam eylülde başlıyor!

Dinlenme alanları, geniş parklar, fitness center, teknik destek hizmetleri, acık ve kapalı yüzme havuzu, spa merkezi, alakart restoranların yer aldığı Via Port Houses'da yaşam eylülde başlıyor...




Anadolu Yakası'nın hızla gelişen bölgesi Kurtköy'de Via Properties tarafından hayata geçirilen lüks konut projesi Via Port Houses and Suites'te, yasam 1 ay sonra başlıyor. Eylülde ikinci el satışlarının da başlayacağı projeye özellikle bölgedeki üniversitede okuyan öğrenciler, öğretim üyeleri, doktorlar ve beyaz yakalı çalışanlardan ilgi var. Via Port Houses and Suites daire sahiplerine doğayla ic ice modern bir yasam vaat ediyor. Bahçe peyzajı İtalya'dan getirilen ağaçların dikimi ile başlandı. 


Toplam 26 bin m2'lik alan üzerine konumlandırılan projede dinlenme alanları, geniş parklar, fitness center, teknik destek hizmetleri, acık ve kapalı yüzme havuzu, spa merkezi, alakart restoranlar, kuru temizleme, terzi ve lostra hizmeti sahiplerinin çeşitli ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Via Port Houses and Suites'te toplam 617 daire yer alıyor. 


Star


Geri Dön