25 / 04 / 2024

İtower Sinpaş 'ta 13 bin 250 dolar peşinatla A+ ofis!

İtower Sinpaş 'ta 13 bin 250 dolar peşinatla A+ ofis!

İtower projesi şžişli Bomonti 'de bir ilki yaşatıyor. “Kat be kat ayrıcalıklı ” sloganıyla satışa sunulan İtower projesi A+ ofis sistemini Bomonti 'ye taşıyor. Esnek ofis katlarıyla sınırsız özellikler sunan İtower 'de ofis fiyatları 265 bin dolardan, pe



İtower, her katında 60 metrekareden 800 metrekareye kadar dev özellikli ofisleriyle, İstanbul 'un merkezindeki benzersiz konumunda çalışmayı prestijli bir yaşam şekline dönüştürüyor. İtower projesi A plus hizmet, A plus konum ve A plus yatırım avantajı sunuyor.

İtower Bomonti projesinde ofis fiyatları 265 bin dolardan başlıyor. Metrekare birim fiyatları 4 bin dolardan başlıyor, 5 bin dolara kadar yükseliyor. Ofis bedelinin yüzde 5 'i peşin ödeniyor. Yüzde 10 'u 2011 yılı sonunda, yüzde 10 'u 2012 sonunda ödeniyor. Belirlenen minimum peşinat miktarı 13 bin 250 dolar. Kalan miktar için kredi kullanılıyor.

İtower projesi Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Fer Yapı tarafından gerçekleştiriliyor. İtower 'da teslimler 2012 yılının Aralık ayında yapılacak. İtower projesinde tamamı peşin ya da banka kredili ödemelerde yüzde 6 indirim yapılıyor. Liste fiyatı üzerinden firma yüzde 25 peşinatla 24 aya kadar taksit seçeneği de sunuyor.

İtower projesinde toplam 213 ofis bulunuyor. Müşteriler ofisleri modüler sistemle birleştirme imkanına sahipler. İtower projesinde karşılama ve yönlendirme hizmetleri, otopark ve vale parking, concierge hizmetleri, toplantı salonları, vip lounge, kat bahçeleri, özel yemek salonları, back Office, IT hizmetleri, copy center, hobi salonu, spor merkezi, arşiv odaları, depolama alanları, donanımlı güvenlik, çarşı, harcadığın kadar öde maliyet yönetim sistemi gibi özellikler bulunuyor.

İtower Sinpaş  projesinde 14 'üncü kattan itibaren ofislerden Haliç manzarası, 20 'nci kattan itibaren boğaz manzarası seyredilecek. Proje toplam 29 katlı olarak tasarlandı. Her katta sekiz ofis mevcut. İtower 'ı Tago Mimarlık tasarladı. Projenin onuncu katında spor alanları, yirminci katında hobi salonları bulunacak.

http://www.itowerbomonti.com/

444 9 337  


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön