27 / 04 / 2024

İttifak İnşaat Sağlıkkent'te yaşam başladı!

 İttifak İnşaat Sağlıkkent'te yaşam başladı!

İttifak İnşaat’ın, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği projesi Sağlıkkent’te yaşam başladı. Kalan 145 daire alıcılarını bekliyor.2+1 bin metrekare alan üzerine kurulu projede 2+1 daireler 79 ve 98 m², 3+1 daireler ise 118 m² seçenekleriyle satışa sunuluyor.



İttifak İnşaat’ın, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği projesi Sağlıkkent’te yaşam başladı. Kalan 145 daire alıcılarını bekliyor.


2+1 bin metrekare alan üzerine kurulu projede 2+1 daireler 79 ve 98 m², 3+1 daireler ise 118 m² seçenekleriyle satışa sunuluyor. 2+1 daireler 180.000 ve 98 m² 220.000 TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 daireler 240.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje, konut sahiplerine tapu teslimiyle hemen taşınma imkânı ve güvenli bir yaşam fırsatı sunmayı hedefliyor.


‘Cep Cüzdan’dan nakit çözüm


Vodafone Türkiye, alışverişte dijitalleşmeyi hızlandıracak Vodafone Cep Cüzdan’a yakın alan iletişimi teknolojisini (NFC) ekledi. Visa Europe ile Vodafone Türkiye’nin işbirliğinde hayata geçirilen Cep Cüzdan, tüketicilere banka kartlarını yanlarında taşımadan telefonlarıyla alışveriş yapma imkanı sunuyor. NFC desteği bulunan Vodafone’lular, Cep Cüzdan’ı yükleyerek, 50 TL’nin altındaki alışverişlerinde şifreye gerek kalmadan, telefonlarını temassız POS cihazlarına yaklaştırarak tamamlayabiliyor.


Alıcılar tasarımcılarla buluştu


Dünyanın alım devlerini, Türk modasıyla buluşturan Moda Tasarımcıları Derneği ve İstanbul Moda Akademisi’nin gerçekleştirdiği “The Core İstanbul” açıldı. Açılışa katılan İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hikmet Tanrıverdi, yüksek katma değere sahip tasarım ile ihracatı, 20 milyar doların üzerine çıkarabileceklerini söyledi. Tanrıverdi, tasarımcıların koleksiyonlarını ticari faaliyete dönüştürmek ve katma değeri yüksek ihracat gerçekleştirmek amacıyla bu etkinliği hayata geçirdiklerini söyledi. Etkinliği yurtdışından 52’si akredite toplamda 130’un üzerinde alıcı takip etti.


Zaman 




Web adresi: http://www.saglikkent.com/

Telefon: 852 28 29



Geri Dön