23 / 04 / 2024

İzka İnşaat'ın yeni projesi: Park Yaşam Santorini!

İzka İnşaat'ın yeni projesi: Park Yaşam Santorini!

İzmir'de yaptığı yatırımlar ile adından söz ettiren İzka İnşaat son projesi Park Yaşam Santorini ile de fark yaratmak istiyor. 



İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, yeni projesi Park Yaşam Santorini hakkında açıklamalarda bulundu. Yeşil;  "İklim koşulları ile uyumlu, insanların uzun yıllar boyunca kaliteli ve huzurla yaşayabileceği bir yaşam alanı olarak ortaya çıkan Park Yaşam Santorini'de 5 katlı ve 8 katlı bloklarda 1+1'den 3+1 dubleks seçeneklere kadar geniş metrekareli farklı seçenekler bulunuyor" şeklinde açıklama yaptı. 

 

Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre, 21 bin metrekare peyzaj alanına ayrılacak olan projede lansman fiyatları ile alıcılara fırsatlar sağlanacak. Yeşil, "Gerçekleştirdiğimiz projelerin bölgeyi çok farklı ve ileri boyutlara taşıyacak projeler olmasına özen gösteriyoruz" diye konuştu. Projede 2 adet panoramik ve tarihi asansör temalı asansörler yer alacak olup, Santorini evlerine bu asansörlerle çıkış yapılabilecek. Sosyal alanlarında çocuklar için özel eğitici oyun alanları ve tarihi yapılarıyla öğretici ve geliştirici ayrıcalıklara önem veren Park Yaşam Santorini'nin ön talep dönemi başladı'' dedi. 


Geri Dön