25 / 04 / 2024

İzmir Buca'ya yeni kapalı pazar yeri!

İzmir Buca'ya yeni kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Buca Belediyesi, Ufuk Mahallesi'nde yeni bir pazar yeri inşa ediyor.




Buca’da kentin yaşam alanlarını yenilemeye yönelik sürdürülen çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’dan bir müjde daha geldi. Başkan Levent Piriştina, Ufuk Mahalle Muhtarı Osman Ertan’ı yeni yerinde ziyareti sırasında müjdeyi mahalle halkına bizzat kendisi verdi. Piriştina Ufuk Kapalı Pazaryeri’nin temelini Kasım ayı sonunda atacaklarını müjdeledi.

 

Başkan Levent Piriştina, pazaryeri projesini  Betontaş pazar yerinde yaptıkları gibi basketbol, voleybol ve tenis alanları oluşturarak  her gün yaşayan Pazaryeri haline getireceklerini belirtti.


4 bin 400 metrekare alan üzerinde konumlanacak pazar yerinin büfe, zabıta, mescit, WC ve otopark olarak projelendirildiğini ifade eden Başkan Piriştina, yaz tatillerinde basketbol, voleybol ve tenis kursları açarak, bölgeyi spor aktivitesi yönünden rahatlatacaklarını da dile getirdi.

 

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina konuyla ilgili olarak, “Kuracağımız üstü kapalı böylesi büyük bir alanın sadece haftada bir gün kurulan pazar için tutulmasını yanlış buluyoruz. Betontaş’ta sürdürdüğümüz çalışmayı Ufuk Mahallesi’ne de uygulayacağız. Haftada bir gün Pazar için kullanılan alanı tenisinden futboluna kadar sporseverlere haftanın 6 günü hitap edecek bir alan olarak yaratacağız” diye konuştu.



Buca Belediyesi


Geri Dön