20 / 04 / 2024

İzmir Büyükşehir'den Göztepe Spor Tesisleri'ne 7 milyonluk destek!

İzmir Büyükşehir'den Göztepe Spor Tesisleri'ne 7 milyonluk destek!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe Spor Kulübü tarafından Torbalı’nın Pancar Mahallesi’nde yapılacak spor akademisi ve tesislerine 7 milyon TL’lik maddi destek sağlayacak.




Kentteki çalışmalarına devam eden  İzmir  Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 94. yaşını kutlamaya hazırlanan Göztepe Spor Kulübü tarafından Torbalı’da inşa edilecek olan spor akademisi ve tesislerin yapımına destek verecek. Büyükşehir Belediyesi ve Göztepe arasındaki protokol önümüzdeki ay içerisinde imzalanacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 8 milyon 590 bin 400 liralık işin 7 milyon TL’sini Büyükşehir Belediyesi karşılayacak.

İzmir'in Süper Lig'deki tek temsilcisi Göztepe Spor Kulübü, Pancar Mahallesi’nde bulunan ve 30 yıl süreli üst kullanım hakkına sahip olduğu toplam 103 bin 271 metrekare büyüklüğe sahip alana 5 adet sentetik çim saha ve 1 adet doğal çim saha yapacak. Yatırım kapsamındaki drenaj sistemi, çevre hatıl ve çitleri, sulama sistemi, sentetik çim kaplanması, doğal çim saha kaplanması, elektrik direkleri ve LED saha aydınlatmaları işleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile "ortak proje" kapsamında yapılacak.

 


Geri Dön