26 / 04 / 2024

İzmir Çeşme'de 5 bin 184 metrekare satılık arsa!

İzmir Çeşme'de 5 bin 184 metrekare satılık arsa!

İzmir Çeşme Malmüdürlüğü, Dalyan Mahallesi Taşlık mevkinde bulunan 5 bin 184 metrekare taşınmazı satmak üzere ihale açtı



Buna göre 1 parselde kayıtlı 5 bin 184 metrekare boş arsa, 1 milyon 300 bin lira tahmini satış bedeli üzerinden satılacak.
İhalede katılımcılardan 260 bin lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. Satış, 19 Ekim 2010 tarihinde saat 9.00’da açık teklif usulü ile Çeşme Malmüdürlüğünde gerçekleştirilecek. İstenilmesi halinde alıcıları tarafından taşınmaz satış ihale bedeli peşin ödeneceği gibi, belediye ve mücavir alan sınırları içerisinde 5 bin lira, bu sınırlar dışında ise bin lirasını geçtiği takdirde satış ihale bedelinin l/4’ü peşin, geri kalan kısmı ise kanuni faiz uygulanmak suretiyle iki yılda ve sekiz eşit taksitle ödenebilecek.

İhaleye katılmak isteyenler şartname ve eklerini mesai saatleri içinde, Çeşme Malmüdürlüğü Milli Emlak Servisinden bedelsiz olarak temin edebilecek. Söz konusu taşınmaz satıştan sonra tercihli turizm ve konut alanı olarak değerlendirilecek.
AA 

Basında yer alan diğer haberler:

Çeşme'ye yerleşmek isteyenlere
Milli Emlak Genel Müdürlüğü  İzmir  Çeşme’de birbirine yakın konumda iki arsayı satışa çıkardı. Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan Çeşme Dalyan’daki ilk arsa imar planlarında tercihli kullanım alanı olarak görünüyor. Yüzölçümü 4 bin 534 metrekare olan Hazire arsası için 1 milyon138 bin TL tahmini bedel tayin edilirken geçici teminat olarak 227 bin 600 TL istendi. Satış ihalesi ise 18 Ekim2010 tarihinde gerçekleşecek.
Çeşme Malmüdürlüğü Dalyan Taşlık mevkiindeki 5 bin 184 metrekare büyüklüğündeki Hazine’ye ait tarlayı satışa çıkardı. Taşınmaz için bir milyon 300 bin TL tahmini bedel ve 260 bin TL geçici teminat belirleyen Çeşme Malmürlüğü, imar planlarında tercihli turizm ve konut alanı olarak gösterilen arsanın ihalesini 19 Ekim 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.


Geri Dön