26 / 04 / 2024

İzmir Folkart Life ödeme seçenekleri!

İzmir Folkart Life ödeme seçenekleri!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

İzmir Folkart Life ödeme seçenekleri kapsamında lansmana özel fırsatlar ve kampanyalar devam ediyor. Folkart Yapı imzası ile hayata geçirilen projede toplam 828 adet konut bulunuyor.



İzmir'in Bornova ilçesinde inşa edilen  Folkart Life Bornova  Rezidans'ta teslimlerin Haziran 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


İzmir Folkart Life ödeme seçenekleri arasında banka kredisi imkanı sağlanıyor. Proje Adnan Menderes Havalimanı ve metroya yakın bir bölgede yükseliyor. 


Bornova Folkart Life 'ta süs havuzu, açık - kapalı yüzme havuzları, cafe ve çarşı, kapalı otopark, restoranlar, çocuk havuzu, SPA ve fitness, koşu ve yürüyüş yolu gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart Life Rezidans 828 tane daireden meydana geliyor. Projede konutların büyüklükleri 46 metrekare ile 211 metrekare arasında değişiyor. 


İzmir Folkart Life ödeme seçenekleri!

Çevre yoluna 500 metre uzaklıkta olan Folkart Life Bornova Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lik kısım banka kredili olarak 120 ay taksitlendiriliyor. 


Folkart Life Bornova adres: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Folkart Life Bornova satış ofisi iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön