17 / 04 / 2024

İzmir Görece'de çok amaçlı salon açıldı

İzmir Görece'de çok amaçlı salon açıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesinin, küçük yerleşimlerin sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarına cevap vermek için projelendirdiği akıllı salonlardan 13'üncüsü Menderes'in Görece Mahallesi'nde törenle hizmete girdi



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, törende, "Bizim tek hedefimiz halkımıza ve halkımızın güvenine layık olmaktır. Gerisi boş laftır" dedi. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm projeleri yerelde kalkınma hedefine göre yaptıklarını belirten Kocaoğlu, şöyle devam etti: "Bu hedefle ışığa, aydınlığa doğru yürüyoruz. Kentin kalkınmasına, kent insanın gelirinin ve yaşam standartlarının artmasına çalışan bir anlayışla Büyükşehir Belediyesini hiçbir şaibeye buluşturmadan, evrensel ahlak kurallarına uyarak, Türkiye'ye örnek olacak bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz ve yürütmeye de devam edeceğiz."

Büyükşehir Belediyesi olarak polemiğe girmeden sadece projelere ve çalışmalara odaklandıklarını ifade eden Kocaoğlu, "Biz işimize bakacağız. Polemiklerle zaman harcayarak moral bozmayacağız. Belediye başkanı iş yaparak halkına dokunur. İş yaparak halkının sırtını sıvazlar ve elinden tutar. Bu zihniyetle insan odaklı çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Menderes bölgesindeki organik tarım çalışmaları konusunda da bilgi veren Kocaoğlu, ücretsiz toprak ve yaprak analizi yaptırdıklarını, organik tarımı teşvik için üreticilere her türlü desteği verdiklerini, ürün kalitesini artırmak için ova yollarını asfaltladıklarını ve sözleşmeli üretim yöntemiyle yerli üreticiye destek verdiklerini söyledi.
AA


Geri Dön