19 / 04 / 2024

İzmir İdeal Yaşam Evleri'nde fiyatlar 152 bin TL'den başlıyor!

İzmir İdeal Yaşam Evleri'nde fiyatlar 152 bin TL'den başlıyor!

Firma: Türksal İnşaat

Proje: İdeal Yaşam Evleri

İdeal Yaşam Evlerinden daire alanlar kazanmaya devam ediyor. İzmir Çiğli'de hayata geçirilen projede yer alan dairelerin fiyatları 152 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede satış süreci devam ediyor...



İdeal Yaşam Evlerinden daire alanlar kazanmaya devam ediyor. Proje  Türksal İnşaat  tarafından Çiğli’de hayata geçiriliyor.72 daire 5 blok halinde yapımı devam eden İdeal yaşam Evlerinde yüzme havuzundan çocuk oyun alanlarına, otoparktan kapıcı dairesine, fıtness salonundan meyve ağaçlı peyzaja kadar bir çok özellik bir arada yer alıyor.


İdeal Yaşam Evleri 0,79 faiz oranı 120 ay vade 0,59 faiz oranı 60 ay vadeli kredi imkanı ile ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir avantaj sağlıyor.


İdeal Yaşam Evleri fiyatlar;


2 + 1 konutlar 152 bin TL ile 164 bin TL, 3 + 1 konutlar 179 bin TL ile 226 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa devam ediliyor.


Satışların % 90’lık bölümü tamamlanırken teslim için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Üniversite ve Sağlık Kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Çiğli’de hayata geçirilen proje 35.sokak projesi ve Çiğli Hava Lojmanlarının kesiştiği noktada yer alıyor. Türksal İnşaat Projeleriyle Çiğli bölgesine değer katmaya devam ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türksal 2+1 daire ve 1+1 daireden oluşan yeni projelerinde lansman fiyatlarını Mayıs ayı sonunda açıklayacaklarını belirterek, bu projelerinde Üniversiteli gençler, kendini genç hisseden emekliler, yalnız yaşayanlar ve yeni yuva kuran gençlere hitap edeceklerini çok kapsamlı modern ve dört mevsimi doya doya yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak ödeme kolaylıklarıyla müşterilerine yine tam destek sağlayacaklarını daire alanların en az %30 prim kazanacaklarını söyledi. 


Telefon: 0232 329 22 23-0532 451 50 23

Web: www.turksal.com.tr


projeye sor



Geri Dön