19 / 04 / 2024

İzmir İstinye Park AVM'de son durum!

İzmir İstinye Park AVM'de son durum!

2019 yılının Eylül ayında hizmete açılacak olan İzmir İstinye Park AVM projesi 4 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak.




Doğuş Grubu'nun İzmir Balçova’da 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği  İzmir  İstinye Park projesinde inşaat hız kesmeden devam ediyor.


2019 yılının Eylül ayında hizmete açılacak olan AVM'de 4 bin 500 kişinin çalışması bekleniyor. İzmir İstinye Park AVM'nin meydana yakın olan tarafında inşaat 1.kata kadar ilerledi.


Günlük 45 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen İzmir İstinye Park'ta AVM ve otelin yanı sıra 2 bin 430 kapasiteli dev bir otopark alanı da yer alacak.  İzmir İstinye Park Alışveriş Merkezi ve Otel Projesi için ikinci kez Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci Nisan 2017'de başladı.

 

İzmir İstinye Park Alışveriş Merkezi ve Otel Projesi 24 katlı olarak inşa edilecek. Zemin kotundan itibaren 5 kat yer altına inilecek projede 4 katlık kısım otopark olarak kullanılacak. Bodrum 1. kattan itibaren 4 kat AVM olacak. Projede 4. kat ile 24. kat arasında otel odaları bulunacak. 


3 Yeni Alt Geçit Geliyor
Doğuş Grubu projeyle birlikte İzmir'e 3 yeni alt geçit kazandıracak. Altgeçitlerden ilki İkiztepelerin bulunduğu alana, ikincisi ilçe terminalinin olduğu alana, üçüncüsü ise Marina Kavşağı'na yapılacak.


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 

 


Geri Dön