23 / 04 / 2024

İzmir Kamu-Sen Tatil Sitesi'nin temeli Kasım'da atılacak!

İzmir Kamu-Sen Tatil Sitesi'nin temeli Kasım'da atılacak!

Bugüne kadar Dikili ve çevresinde kamu inşaatlarının yanında özel projelere de imza atan Uğurlu İnşaat, Türkiye'nin en büyük sendikalarından Kamu-Sen için Dikili Hayıtlı Koyu'nda Kamu-Sen Tatil Sitesi'ni yaşama ge&cc



40 milyon liralık yatırımla tamamlanacak ve tamamı deniz manzaralı 152 apartla sendika üye ve yakınlarına devre mülk olarak hizmet verecek sitenin temeli Kasım ayında atılacak.

DOĞAYLA İÇ İÇE
Uğurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uğurlu, 24 ayda bitirilecek olan Kamu-Sen Tatil Sitesi'nin kent hayatının gürültüsünden uzak, eşsiz manzarası, bedensel şifa kaynağı ve termal kaynaklarıyla sahiplerine ev rahatlığını yaşayabileceklerini bir ortam sunacağını belirti. Uğurlu, "Bugüne kadar Dikili'de Yap-Sat inşaatları ile bine yakın konutu sahiplerine teslim ettik. Kamu-Sen ile yaptığımız işbirliği sonucunda yeni projemizle üye ve yakınlarına dört yıldızlı konforda devre mülkler hazırladık. Deniz manzaralı ve doğayla iç içe planladığımız sitede, devre mülk kullanıcıları için 600 kişilik konferans salonu ve 120 kişilik konuk evi de yer alacak" dedi. Devremülk sahiplerinin, ödedikleri miktara göre yılın 15 günü Kamu-Sen Tatil Sitesi'nde unutamayacakları bir tatil geçireceklerine dikkat çeken Uğurlu, "Üyelerimizi, tatil fiyatına mülk sahibi yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Termal su avantajı
Dikili Hayıtlı Koyu'nda bulunan termal kaynak sayesinde üyelerin tatil yaparken şifa da bulacaklarınını kaydeden Uğurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uğurlu sözlerine şunları söyledi; "İstanbul Üniversitesi Tıbbi Ekoloji ve Hidro-Klimatoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin değerlendirme raporuna göre, bölgemizdeki termal su, romatoid-artrit, yumuşak doku romatizmaları, jinekolojik kronik iltihabi hastalıklar, deri hastalıkları, sedef hastalıkları, akne tedavisi, eklem rahatsızlıkları, ortopedik ameliyatlar sonrası gibi durumlarda çok etkili sonuçlar veriyor. Rehabilitasyonla birleştiğinde tedavi etkinliğini artırıyor."
Kamu-Sen Tatil Sitesi'nin yan tarafında bulunan Karaelmas Termal Evleri'ni de bünyelerine kattıklarını sözlerine ekleyen Uğurlu, bu proje için Norveçli bir şirket ile görüşmelerde son aşamaya geldiklerini hatırlattı.
YeniAsır


Geri Dön