26 / 04 / 2024

İzmir Karşıyaka Tower'da fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor!

İzmir Karşıyaka Tower'da fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor!

Karşıyaka Tower hızla yükseliyor Izka İnşaat Kurumsal İletişim Koordinatörü Sedef Dugalı, "240 bin TL ile 625 bin TL arasında değişen fiyatlar ile alıcılar residence konforuna uygun fiyatlar ile sahip olacak" dedi.



 

Karşıyaka'nın merkezinde hayata geçirilen Karşıyaka Tower, Karşıyaka'nın ilk havuz keyfini gökyüzünde yaşatan projesi olma özelliğini taşıyor. Geniş metrekareli 1 + 1,2+1 ve 3+1 residence daireler hem yatırımcıların hem de ailelerin tercihi. Kaba inşaatı tamamlanan 20 katlı projede lansmana özel fiyatlar ile satışlar devam ediyor. 240 bin TL ile 625 bin TL arasında değişen fiyatlar ile alıcılar residence konforuna uygun fiyatlar ile sahip olacak. Projeye özel olarak düşürülen faiz oranlan, uygun ödeme koşullan üe birlikte sunuluyor. 

İlgi odağı Projenin lokasyonu ve lüks detayları yatmmcılann ügi odağı oldu. Kısa sürede prim yaptıracak residence dairelerin satışları hız kazanıyor. İzka inşaat Kurumsal İletişim Koordinatörü Sedef Dugalı, "Bü- çok projemizde olduğu gibi, Karşıyaka Tower dan da daire alan müşterilerimiz, hem değerli bü- mülk sahibi olacak, hem de gün geçtikçe daha da değeri artan, kazançlı bü- yatırım aracına dönüşen bü- gayrimenkul sahibi olacak. Bizler, hem Park Yaşam Mavişehir projemizde hem de Beyaz Nokta Mavişehir projemizde müşterilerimize kazandırdık, Karşıyaka Tower'da da kazandn-maya devam ediyoruz" dedi. 

Kaba inşaatı tamamlanan 20 katlı projede lansmana özel fiyatlar ile satışlar devam ediyor 


Lüks proje Karşıyaka'nın merkezinde, lokasyonu ile farkını ortaya koyan Karşıyaka Tower, Gü-ne Caddesi'ne 2 dakika, Medical Park Hastanesi'ne 5 dakika, Karşıyaka Çarşı'ya 5 dakika, Bostanlı'ya 7 dakika mesafede, ana yolların bağlantı noktasında bulunuyor. Karşıyaka'nın otopark sorununu çözen projede yerin altında 2 katlı kapalı otopark da bulunuyor. Keyifli mola alanları ile cezbedici özellikleri bulunan projede, teras katında havuz keyfi, açık ve kapalı spor alanları, cep sineması, resepsiyon ve concierge hizmeti yer alıyor. 


Telefon: 0232 365 21 32

Web adresi : http://www.izka.com.tr


Yeni Asır


Geri Dön