25 / 04 / 2024

İzmir Konak Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir Konak Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir Konak Belediye Başkanlığı, Güneşli Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat ihalesi 14 Eylül'de gerçekleşecek..



İzmir Konak Belediye Başkanlığı, Güneşli Mahallesi, 7290 Ada, 1 Parselde kapalı teklif usulü ile kat karşılığı inşaat yapılması işi ihale edecek. İhale; İsmet Kaptan Mahallesi 9 Eylül Meydanı 1 Nolu Hizmet Binası Basmane Konak-İzmir adresinde bulunan Belediye hizmet binasındaki Encümen Toplantı Salonunda 14 Eylül'de saat 11:00 de gerçekleşecek.


KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPILMASI İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

İzmir Konak Belediye Başkanlığından:


1 - İhale konusu olan iş;  İzmir  İli, Konak İlçesi, Güneşli Mahallesi, 7290 Ada, 1 Parselde (1.242,00 m²) bulunan taşınmazın; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre kapalı teklif usulü ile kat karşılığı inşaat yapılması işidir.

2 - İhale dokümanı bedeli 100,00- TL (Yüzlira) dır. Doküman bedeli, Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü veznesine yatırılacaktır. İhale dokümanı, para yatırma makbuzu karşılığında, Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacaktır.

3 - İhale; İsmet Kaptan Mahallesi 9 Eylül Meydanı 1 Nolu Hizmet Binası Basmane Konak-İzmir adresinde bulunan Belediye hizmet binasındaki Encümen Toplantı Salonunda 14/09/2017 tarihinde saat 11:00 de, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre kapalı teklif usulü ile yapılacaktır.

4 - İhalenin Muhammen bedeli: 5.500.000,00- TL (Beşmilyonbeşyüzbinlira) olup, istekliler geçici teminat olarak, muhammen bedelin %3'ü oranında 165.000,00- TL (Yüzaltmışbeşbinlira) geçici teminat vereceklerdir.

5 - İhaleye katılacak olan isteklilerin aşağıda belirtilen belgeleri, teklif zarflarında sunmaları zorunludur.

a) Kanuni ikametgah belgesi

b) Türkiye Cumhuriyet’inde yasal tebligat ve yazışma adresi

c) Ticaret ve/veya Sanayi Odasına kayıtlı olduğuna dair belge (Müteahhitlik Belgesi)

d) Tüzel kişi olması halinde;

d1) Tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası’ndan veya benzeri bir yasal kurumdan ihalenin yapıldığı yıl içinde düzenlenmiş tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge (Ticaret Sicil Gazetesi Onaylı sureti)

d2) Gerçek kişi olması halinde; Ticaret ve Sanayi Odası ve/veya Esnaf ve Sanatkarlar Odası siciline kayıtlı olduğuna dair belge

d3) Ortak Teşebbüs Kuruluşu olması halinde; ortak teşebbüsü oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin ayrı olarak yukarıdaki esaslara (d1 - d2) göre temin edecekleri belge

e) İsteklilerin noter tasdikli imza sirküleri

f) İstekliler adına vekalet edilmesi halinde adına teklifte bulunacakları isteklilerin noter tasdikli vekaletnameleri ve vekilin noter tasdikli imza sirküleri

g) İlanda belirtilen geçici teminatı vermesi

h) İsteklilerin, 2886 sayılı devlet ihale kanununa göre yasaklı olmadığına dair beyanda bulunması

ı) Bu şartnameye göre teklifte bulunulması gerekmektedir.

6 - İhaleye teklif verecek olan istekliler, ihale zarflarını 14/09/2017 Perşembe günü saat 11:00’e kadar Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne vereceklerdir.

7 - Yeterlilik Belgesi Alınabilmesi için İsteklilerin İhale Şartnamesinin 3. maddesinde istenilen belgeleri eksiksiz ve tam olarak bir dilekçe ekinde 13/09/2017 Çarşamba günü saat 17:00’a kadar Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü’ne ibrazı gerekmektedir.

8 - Bu işe ait ilan bedelleri, İhale üzerinde kalan gerçek veya tüzel kişilerden sözleşme yapılmadan önce defa’ten tahsil edilecektir.

9 - İş bu ihale ilanı genel bilgi niteliğinde olup, kat karşılığı inşaat yaptırılması işinde, İhale Şartname hükümleri uygulanacaktır.






Geri Dön