23 / 04 / 2024

İzmir Körfezi Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

İzmir Körfezi Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

Ege-Koop'un 32'nci yılı ve 13'üncü onur projesi olarak açıklanan Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi için tanıtım kokteyli düzenlendi. Tanıtım kokteyline Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak da katıldı.




Ege-Koop'un 32'nci yılı ve 13'üncü onur projesi olarak açıklanan Ege-Koop  İzmir  Körfezi Evleri Projesi için tanıtım kokteyli düzenlendi. Tanıtım kokteyline Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak da katıldı.


Körfez manzaralı


Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri projemize her kesimden yoğun ilgi görüyoruz. Yıllar önce projelerimizden konut sahibi olanların yakınları, çocukları hatta torunları akın akın projemize dahil oluyor. İzmir'de konut m2 satış fiyatları 2.500 ila 6.000 TL arasında değişirken, bizim şu andaki satış fiyatlarımızın m2'si 1.500 TL civarında. Projeye ortak olan biri, daha bugünden %30-40 avantaj elde ediyor" dedi. Aslan, "Proje alanı, zemin katlar dahil tüm körfeze hakim. Çevresi de ormanla kaplı çok özel bir yaşam alanı olacak. 2+1 121 m2, 3+1 168 m2'den oluşacak konutlar da projeye özel olarak kış bahçeleri dahil edildi. Mimari çizgisiyle kaçırılmayacak bir fırsat" diye konuştu.


Sancak'dan destek


Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ise Ege-Koop'un çalışmalarını ve İzmir'e kentleşme anlamında katkılarını İzmir'e gelmeden önce yıllardır takdirle izlediğini belirterek, "Bugün tanıtımına katılarak bilgilendirildiğimiz, Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri projesinin de başarıyla uygulanacağına inanıyorum. Bu projedeki maliyetlerle birçok kişi rahatlıkla ev sahibi olabilir. Yer güzel, proje güzel, Ege-Koop'a başarılar diliyorum" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön