20 / 04 / 2024

İzmir Körfezi Evleri nerede

İzmir Körfezi Evleri nerede

Türkiye genelinde konut kredi faiz oranları düşmeye devam ederken Ege-Koop’tan müjde geldi. Ege-Koop'un 13. Onur Projesi İzmir Körfezi Evleri'nde, son 9 daire için konut kredi faiz oranlarını 0.98'e sabitledi.

İzmir Körfezi Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

Ege-Koop'un 32'nci yılı ve 13'üncü onur projesi olarak açıklanan Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi için tanıtım kokteyli düzenlendi. Tanıtım kokteyline Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak da katıldı.

Ege Koop İzmir Körfezi Evleri kapış kapış!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi nedeniyle, bayram tatili boyunca, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından İzmir'de yaşamak veya yatırım yapmak isteyen vatandaşların ilgisini çekti.

Kuşadası Körfezi'ne son dakika deprem uyarısı: 7'den büyük deprem bekleniyor mu? TÜBİTAK Başkanı tek tek açıkladı! 

İzmir Seferihisar'da 3 sene önce yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Kuşadası Körfezi içinde fay zonu üzerinde yapılan araştırma bitirildi. Peki bölgede 7'den büyük deprem bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA! İzmir Körfezi’nde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan son dakika bilgilerine göre, İzmir Körfezi’nde deprem meydana geldi. Ege Denizi’nde yaşanan deprem, saat 1.25’te, yerin 7.03 km derinliğinde ve 3,3 şiddetinde yaşandı.

İzmir depremi Edremit Körfezi'nde DASK talebini artırdı!

Edremit Körfezi'nde, 30 Ekim tarihinde İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından Doğal Afet Sigortası (DASK) talebinde de artış görüldü.

İzmir Körfezi Evleri'nde faiz 0.98'e sabitledi!

Türkiye genelinde konut kredi faiz oranları düşmeye devam ederken Ege-Koop’tan müjde geldi. Ege-Koop'un 13. Onur Projesi İzmir Körfezi Evleri'nde, son 9 daire için konut kredi faiz oranlarını 0.98'e sabitledi.

Körfez Evleri'nde gurbetçiye ev sahibi olma fırsatı!

İzmir’in Çiğli ilçesinde konut üreten Ege-Koop yeni projesi Körfez Evleri için yeni bir kampanya başlattı. Projede euro 6.95 Türk lirasına sabitlendi. Gurbetçilere ev sahibi olma imkanı sunuldu.

İzmir Körfezi Geçiş Otobanı tartışmaları sürüyor!

Doğa Derneği, EGEÇEP, TMMOB ve 85 kişinin dava açtığı İzmir Körfezi’ne yapılması planlanan otoban bağlantılı köprü projesi için tartışmalar sürüyor..

İzmir Körfezi'nde ekolojik dönüşüm başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüteceği dünyanın en büyük ekolojik geri dönüşüm projesi İzmir Körfezi’nde başlıyor. ‘İzmir Körfezi ve Limanı Rehabilitasyon Projesi’ tamamlandığında körfezde 80 yıl öncesine dönülecek ve denize girmek de mümkün olacak.

İzmir Körfezi Evleri'nin temeli atıldı!

Temeli atılan İzmir Körfezi Evleri’ni iki yılda tamamlanacak. EGE-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Ege-Koop’un yatırım yaptığı her bölgenin değerinin iki kat artığını herkes biliyor" dedi.

İzmir Körfez Evleri’nin temeli 17 Ağustos’ta atılacak!

40 milyon yatırımla yükselecek İzmir Körfez Evleri’nin temeli 17 Ağustos’ta törenle atılacak. Projenin yüzde 70’i satıldı.

İzmir Körfezi'nde yapılacak tüp geçit projesi TBMM gündeminde!

İzmir Körfezi'nde yapılacağı ifade edilen tüp geçit projesi TBMM gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri'nin temeli bu ay atılıyor!

İzmir'de Ege-Koop imzası ile inşa edilecek İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri projelerinin temeli bu ay atılacak.

İzmir Körfezi Evleri'nin temeli bu ay atılacak!

Ege-Koop'un 13 projesi olacak İzmir Körfezi Evleri'nin temeli bu ay içinde atılacak. Projenin inşaat alanında hafriyat, istinat duvarlarının imalatı ve yol düzenlemesinde sona gelindi...

İzmir Körfezi Rehabilitasyon Projesi için çalışmalar hızlandı!

Körfez’deki sığlaşmanın önüne geçmek isteyen İzmir Büyükşehir Belediyesi “İzmir Körfezi ve Limanı Rehabilitasyon Projesi” için çalışmalarını hızlandırdı.

İzmir Körfezi Evleri nerede Haberi

İzmir Körfezi Evleri nerede

Geçtiğimiz yıl 2.74’e kadar çıkan konut kredi faizleri şu an 1.28 seviyelerine düştü Ege-Koop ise bu oranın da altını düşürüp ev sahibi olmak isteyenlere yılın kazandıran yatırımını sundu.

Hürriyet Yerel'de yer alan habere göre; Ege-Koop’un, zemin katlarının bile deniz manzaralı olduğu 13. Onur Projesi İzmir Körfezi Evleri'nde, son 9 daire için konut kredi faiz oranlarını 0.98'e sabitledi. 10 yıla kadar ödeme imkanı olan proenin 75'i tamamlandı. Ege-Koop’un 40 milyon lira yatırımla 18 ay önce temelini attığı, zemin katlarının dahi deniz manzaralı olduğu Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri'nde teslimler yıl sonunda gerçekleşecek.

3 bloktan meydana gelen 129 dairelik modern sitede vatandaşların ev sahibi olabilmesi için özel formüller geliştirdiklerini kaydeden Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "İsteyene uygun faiz oranlı kredi ime isteyene ise peşinde...