20 / 04 / 2024

Ege Koop'tan yatırım için 3 altın anahtar önerisi!

Ege Koop'tan yatırım için 3 altın anahtar önerisi!

Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, İzmir Körfezi Evleri 1.Etap’ta son 35 dairenin, yılsonu yerleşime açılacak Gedizkent-2’de son 20 dairenin ve Bakırçay Üniversitesi’ne 5 dakika mesafedeki Seyrek Keyifli Yaşam Evleri’nde son 7 dairenin sahiplerini çok avantajlı fiyatlarla beklediğini söyledi.




Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Çiğli’de temellerini atacakları  İzmir  Körfezi Evleri 1.Etap’ta son 35 dairenin, yılsonu yerleşime açılacak Menemen merkezdeki Gedizkent-2’de son 20 dairenin ve İzmir’in yeni kamu üniversitesi Bakırçay Üniversitesi’ne 5 dakika mesafedeki Seyrek Keyifli Yaşam Evleri’nde son 7 dairenin sahiplerini çok avantajlı fiyatlarla beklediğini söyledi.  

Ege-Koop’un Çiğli’de kuracağı 13.Onur projesi Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri, mevcut ekonomik göstergelerin tartışıldığı ve kriz adının sıkça anıldığı ülke gündemine rağmen, halkın yoğun ilgisini gören bir proje olmayı sürdürüyor.

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, konut yatırımın en doğru yatırım aracı olduğunu düşünen yurttaşların yanı sıra ev sahibi olmak isteyenlere Ege-Koop’un en güvenli seçenekleri sunduğunu vurguladı. Aslan, yıllar önce Ege-Koop’un 12 projesinden herhangi birinden konut sahibi olan yurttaşların, çocukları veya torunları için ev sahibi olmak adına yeniden Ege-Koop’a gelmeleri nedeniyle  duygulandıklarını belirterek, “Yurttaşlarımızın çocukları hatta torunları memnuniyetlerini dile getirerek proje alanımızı bile görmeden kayıt yaptırıyor. Bu güven, bizim sorumluluğumuzu daha da arttırıyor. Bu tablodaki her bir örnek bizim için birer onur nişanıdır” dedi. 

Genel Başkan Aslan, Çiğli’de temelini atacakları Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi’nde birinci etapta sadece 35 daire kaldığını duyurdu, şunları söyledi: “ İnanıyorum ki 13.Onur projemizde de bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Ege-Koop Ailesi olarak, önemli fiyat avantajıyla satışa sunduğumuz ve yatırımcısına kısa sürede kazandıracak Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi, eminim ki yeni onur nişanımız olacak.” 




MENEMEN’DE HEMEN TESLİM SON 20 DAİRE

Ege-Koop’un Menemen merkezde yılsonunda yerleşime açılacak Gedizkent-2’de son 20 dairenin ve yeni kurulacak Bakırçay Üniversitesi’ne 5 dakika mesafedeki Keyifli Yaşam Evleri’ndeki son 7 dairenin sahiplerini beklediğini sözlerine ekledi.  Aslan, yatırımcılara “paranız pul olmadan Ege-Koop’a gelin” çağrısında bulunarak, şöyle devam etti: “Her zaman kazanmak için Çiğli’deki projemizden sonraki ikinci fırsat hazır. 2014 fiyatlarıyla Menemen merkezde 3+1 ve 2+1 190 daireden oluşan hemen teslim edilip yılsonunda yerleşime açılacak Ege-Koop Gedizkent-2 projesinde son 20 daire birikimlerini en doğru yatırıma dönüştürmek isteyenlerimiz için altın bir anahtar”  sahiplerini bekliyor.”


Aslan, üçüncü fırsatı şöyle açıkladı: “İzmir’in yeni kamu üniversitesi olarak kuruluş çalışmaları süren ve 2017-2018 güz yarıyılından itibaren öğrenci alması beklenen Bakırçay Üniversitesi’ne 5 dakika mesafedeki Keyifli Yaşam Evleri Projemizde, Foça yolu üzerinde 2 katlı 1+1, 2+1 site içinde yüzme havuzlu dairelerden toplam 7 daire sahiplerini bekliyor. Ege-Koop olarak, ister hemen ev sahibi olmak isteyenlere; kredisi hazır, tapusu hemen teslim; isterse yeni 13.Onur projemizden yatırım veya oturabileceği bir yuvanın sahibi olmak olanağı sunuyoruz.” 



Ege'de Son Söz


Geri Dön