26 / 04 / 2024

İzmir Myvia YIldız'da 230 bin TL'ye daire!

İzmir Myvia YIldız'da 230 bin TL'ye daire!

Gözde Grubu Başkanı Kenan Kalı, "MyVia Yıldız Konutları, lansmana özel rakamlarla 230 ile 450 bin lira fiyat aralığında satışa sunulacak. 1. etabı tamamladık. Ev sahipleri yeni yaşamlarına başlayabilirler" dedi..



Son yıllarda gerçekleştirdiği inşaat projeleriyle, yatırım yaptığı bölgeleri cazibe merkezine dönüştüren MyVia'nm, Buca'daki 50 milyon liralık yeni yatırımı MyVia Yıldız'ın birinci etabında yaşam başladı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kah, 80 daireden oluşan l'inci etabı tamamladıklarını, 84 daireden oluşan 2. etabı ise 2015 sonunda bitireceklerini söyledi. 


SİTE KÜLTÜRÜ 

Yüzde 63'ü satılan MyVia Yıldız Buca'nm, 2+1 ve 3 + 1 dairelerden oluştuğunu dile getiren Kenan Kalı, şöyle konuştu: "Mavişehir'deki site kültürünü Buca'da hayata geçirdik. MyVia Yıldız'ın proje hazırlık aşamasında enerji sistemini çok iyi analiz ederek kaskat sistemini uygulamaya karar verdik. Kullandıkça artan, kullanmadıkça azalan kaskat sistemi, sağlam bir ısı yalıtımı sayesinde oldukça ekonomik bir ısınma sistemi. Konutların güney cephesine bakıyor olması da, ev sahiplerini yüksek aidat ve ısınma masraflarından kurtarıyor." 92 metrekareden 220 metrekareye kadar farklı tipteki konutların, lansmana özel fiyatlarla satışa sunulacağını ifade eden Kalı, "6 bin metrekare üzerine kurulan projemizde, havuzdan saunaya, hamam ve kar duşundan, buhar odası ve fitness merkezine kadar birçok sosyal alan bulunuyor. MyVia Yıldız konutları, lansmana özel rakamlarla 230 ile 450 bin lira fiyat aralığında satışa sunulacak, l'inci etabı tamamladık" dedi. 


3 BİN KONUT

3 binin üzerinde konut yaptıklarını, MyVia Yıldız'da insanların her ihtiyacına yönelik birçok sosyal alan bulunuyor. sadece 2014'te 982 adet konut ürettiklerini ifade eden Kalı, Gaziemir'de doğayla iç içe bir projenin hazırlık aşamasında olduklarını belirterek, "MyVia Country projesi insanların huzur bulacakları bir yer olacak" diye konuştu. 


TV KANALI VE RESTORAN Gözde Grubu bünyesinde yayın yapan Türkiyem TV'yi de İzmir'e getirerek kente yeni bir TV kanalı kazandıracaklarını ifade eden Kalı, 2016 yılında "Ege Masal" markasıyla sağlıklı besinlerin bulunduğu restoran zincirlerini de hayata geçireceklerini sözlerine ekledi. 


Habertürk Egeli


Geri Dön