25 / 04 / 2024

İzmir Nest Güzelbahçe daire fiyatları!

İzmir Nest Güzelbahçe daire fiyatları!

Firma: Nest Yapı

Proje: Nest Güzelbahçe

İzmir'de Nest Yapı tarafından konumlandırılan ve 8 bloklu bir proje olarak 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen İzmir Nest Güzelbahçe daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor...



İzmir  Nest Güzelbahçe  daire fiyatları haberimizde yer alıyor.  İzmir  Nest Güzelbahçe daire fiyatları na geçmeden önce projeden biraz bahsedelim.


Proje, 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor ve 8 bloktan oluşuyor. Toplamda 39 konuttan oluşan İzmir Nest Güzelbahçe projesinde 1 ader de villa yer alıyor.


Nest Güzelbahçe daire fiyatları!


İzmir Nest Güzelbahçe daire fiyatları na göre projede fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor. Projedeki daire fiyatları 450 bin TL ile 470 bin TL arasında farklılık gösteriyor.


İzmir Nest Güzelbahçe projesinde; oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu ve fitness center gibi bir çok sosyal olanak yer alıyor. Projede arsa alanı 7 bin metrekare olarak belirlendi.


Nest Güzelbahçe fiyat listesi ne göre çeşitli şekilde ödeme alternatifleri de bulunuyor. Projede ister banka kredisi ile ister firma bünyesinde bulunan seçeneklerle ödeme yapılabiliyor.


Ege Sun Plaza Mansuroğlu Mh. 295 / 2 Sokak No: 1 B blok No: 440 35030 Bayraklı / İzmir 


Telefon : 0232 462 15 16

Web Adresi: www.nestyap.com



projeye sor



Geri Dön