19 / 04 / 2024

İzmir Pasaport'taki kıyı düzenleme çalışması devam ediyor!

İzmir Pasaport'taki kıyı düzenleme çalışması devam ediyor!

İzmir Pasaport'taki kıyı düzenleme çalışması müteahhit firmanın belirttiği 18 Ocak'ta bitmedi. Çalışmaların tüm işlerini altüst ettiğini belirten Pasaport esnafı, "Çalışmaların ne zaman biteceği belli değil bir de işgaliye alınmaya devam ediliyor.




İzmir Pasaport'ta Ekim ayında başlanan kıyı düzenleme çalışması müteahhit firmanın belirttiği 18 Ocak'ta bitmedi. Çalışmaların tüm işlerini altüst ettiğini belirten Pasaport esnafı, "Çalışmaların ne zaman biteceği belli değil bir de işgaliye alınmaya devam ediliyor. Günlük ciromuz 300 liraya düştü bizlerin batması mı isteniyor" diyerek tepkilerini dile getirdiler. 


21 Ekim 2013'te başlanan Pasaport kıyı düzenlemei çalışmaların verilen tarih olan 18 Ocak'ta bitirilememesi esnafın tepkisine yol açtı. Ekim ayında çalışmalar başladığında kendilerinden çalışmalar tamamlanana kadar işgaliye alınmayacağı sözü verildiğini söyleyen esnaf, Kasım ve Aralık aylarına ait işgaliyenin yine de tahakkuk ettirildiğini öne sürdü. Esnaf, "İşlerin ne zaman bitirileceği belli değil bizlere verilen sözler tutulmuyor. Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Ayda 40-50 bin lira zarar ediyoruz. Ayda bin 500 ile 3 bin lira arasında işgaliye parası ödüyoruz. Ancak ödediğimiz yerleri 2 aydır kullanamıyoruz" diye konuştu. 


Yeni Asır


Geri Dön