29 / 03 / 2024

İzmir Seferhisar'da 3 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Seferhisar'da 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Seferhisar Belediye Başkanlığı, İzmir İli, Seferhisar İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Taşınmazın satış bedeli 3 milyon 050 bin TL olarak belirlendi.



SEFERHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI


TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR


İli: İzmir

İlçesi: Seferihisar

Mahallesive Mevkii: Sığacık 

Ada: 1296

Parsel: 1

Yüzölçümü (m2): 6.108,50

Muhammen Bedeli (TL): 3.050.000,00.-TL (Üçmilyonellibintürklirası)

Açıklama varsa: 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama imar Planında Günübirlik Tesis alanıdır.


Madde 1. Mülkiyeti Belediyemize ait yukarıda niteliği belirtilen taşınmaz 2886 sayılı Kanunun 36.maddesine göre 37-43. Maddelerinde belirtilen Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.


Madde 2. İhale kapsamında birlikte taşınmaz malla ilgili tapu ve imar bilgileri aşağıda verilmiştir


1-Mülkiyeti Belediyemize Taşınmaz imar planı sınırları içinde ve 3194 Sayılı imar Kanunu hükümlerine göre uygulama görmüştür.


İmar Durumu :3. Derece Arkeolojik Sit alanı içinde olup, 1296 ada 1 parsel 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama imar Planında Günübirlik Tesis alanıdır.


Günübirlik Tesis yapılması durumunda E:0,05 H:4(50 mt= (1 kat)


Taşınmaz üzerinde herhangi bir yapı ile ticari değer taşıyan meyveli meyvesiz ağaçlar ve ürün bulunmamaktadır.


2-İhale yukarıda belirtilen gün ve saatte Seferihisar Belediyesi Belediye Başkanlığı Encümen huzurunda yapılacaktır.Komisyon gerekçesini kararda belirtmek üzere ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.


3-İhale şartnamesi ile ihaleye ait diğer evraklar Seferihisar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünde mesai saatleri içersinde görülebilir.


4-Postayla yapılacak başvurular için adresimiz Seferihisar Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğü Camikebir Mahallesi 52/1 Sok.No.14 Seferihisar/İZMİR


5-Telgraf veya faksla yapılacak müracaatla ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.


6-"SON TEKLİFLER İHALEDE HAZIR BULUNAN İSTEKLİLERDEN"alınacağı için isteklilerin İhalede hazır bulunmaları gerekmektedir.


7-İhaleye katılabilmek için;


2886 sayılı Kanunun 36.maddesine göre usulüne göre hazırlanmış,


a-Dış Zarf


b-iç Zarf


c-Teklif Mektubu (Şartname ekinde Belediyece verilecek örneğe uygun]


d-Kanuni ikametgah sahibi olmak (İkametgah muhabiri/yerleşim yeri belgesi/adres beyanı ı


e-Nüfus sureti (gerçek kişiler için)


f-Geçici teminat muhammen bedelin %3'ü oranında olup 91.500,00.-TL.(Doksanbirbinbeşyüztürklirası] 


g-Şartname alındı makbuzu


h-Başkası adına ihaleye katılacaklar için usulüne uygun olarak düzenlenmiş noter tasdikli vekaletname ı-Tüzel Kişiler ihaleye katılacaksa, Ticaret ve Sanayi Odasından veya ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasından kayıtlı olduğunu gösteren ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış belge 


i-Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi


j-Tüzel kişi olması halinde, ilgilisine göre tüzel kişiliğin ortakları,üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevleri belirtilen son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi,bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde,bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteler veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, noterlikçe tasdik edilmiş yetki belgesi.


8-Şartname bedeli 100 TL (yüz lira).


9-İsteklilerin ihaleye katılabilmek için belirtilen belgeler ile belediyeden temin edecekleri şartname ve şartname bedel makbuzu ile birlikte ihale dosyalarını 23/12/2015 tarih ve şartname ve saat 11:00'a kadar Seferihisar Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğüne teslim etmeleri zorunludur, ilan olunur.


Geri Dön