19 / 04 / 2024

İzmir Siesta Oxygen ödeme planı!

İzmir Siesta Oxygen ödeme planı!

Firma: Soyak Yapı

Proje: Siesta Oxygen

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Siesta Oxygen projesinde 7 blok şeklinde yükseliyor. İzmir Siesta Oxygen ödeme planı kapsamında 120 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.



Toplam 600 adet daireden meydana gelen  Siesta Oxygen  projesi  İzmir  İl'i Karışıyaka'da yükseliyor. Projede teslimler Aralık 2015'te yapılması öngörülüyor.


Ortak donatı alanları içerisinde Siesta Oxygen projesinde yüzme havuzu, açık hava terapi jakuzileri, seyir terasları,açık ve kapalı otopark, vitamin bar, sauna, özel peyzaj, fitness center, çocuk oyun alanı bulunuyor.


7 blok şeklinde yükselen projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Daire büyüklüklerinin 38 metrekareden başlayıp 186 metrekareye kadar yükselerek değişiklik gösterdiği proje toplam 600 adet daireden meydana geliyor.


Siesta Oxygen ödemelerine göre  Ağustos ayında ev alan herkese 5 yıldızlı tatil köyünde, çift kişilik 1 hafta tatil hediye ediliyor. 


İzmir Siesta Oxygen ödeme planı kapsamında 120 aya kadar vadelendirme sağlanıyor. Projede taksitler 6 ay sonra ödeniyor.


Telefon: 444 0 795 

Web: www.soyak.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön