29 / 03 / 2024

İzmir Siesta Oxygen iletişim

İzmir Siesta Oxygen iletişim

7 blok şeklinde yükselen proje İzmir İl 'i Karışıyaka 'da inşa ediliyor. İzmir Siesta Oxygen iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 0 795 olarak belirtti.

İzmir Siesta Oxygen ne zaman teslim?

Daire büyüklüklerinin 38 metrekareden başladığı projede ev alan herkese tatil hediye ediliyor. Proje İzmir İl'i Karışıyaka 'da yükseliyor. Peki İzmir Siesta Oxygen ne zaman teslim?

İzmir Siesta Oxygen daire fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje 7 blok şeklinde yükseliyor. İzmir Siesta Oxygen daire fiyatları 222 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

İzmir Siesta Oxygen teslimleri!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje 7 blok şeklinde yükseliyor. Proje İzmir İl'i Karışıyaka'da yükseliyor. İzmir Siesta Oxygen teslimleri Aralık 2015'te yapılması öngörülüyor.

İzmir Siesta Oxygen ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Siesta Oxygen projesinde 7 blok şeklinde yükseliyor. İzmir Siesta Oxygen ödeme planı kapsamında 120 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

İzmir Siesta Oxygen teslimleri ne zaman?

Daire alanlarının 38 metrekareden başladığı projede daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje 600 adet daireden meydana geliyor. Peki İzmir Siesta Oxygen teslimleri ne zaman?

İzmir Siesta Oxygen ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği projede 288 adet daire yer alıyor. İzmir Siesta Oxygen ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya kadar vade sağlanıyor.

İzmir Siesta Oxygen satılık daire!

Teslimlerin Aralık 2015' te yapılması öngörülen projede 288 adet daire yer alıyor. İzmir Siesta Oxygen satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

İzmir Siesta Oxygen satış ofisi!

İzmir Siesta Oxygen satış ofisi telefon numarası 444 0 795 olarak belirlendi. Toplam 288 adet daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Soyak Siesta Oxygen’e LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı’nın, İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği Soyak Siesta Oxygen Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almaya hak kazandı.

Soyak Siesta Oxygen'de son 15 daire kaldı!

Karşıyaka'da inşa edilen Soyak Siesta Oxygen'de son 15 daire kaldı. Bayrama özel fırsatların sunulduğu projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin satışları devam ediyor...

Soyak Siesta Oxygen daire fiyatları!

Soyak Yapı imzası taşıyan Soyak Siesta Oxygen daire fiyatları 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede konutlar hemen teslim ediliyor.

Soyak Siesta Oxygen İzmir'de 19 daireye özel kampanya!

Soyak Siesta Oxygen İzmir'de 19 daireye özel kampanya başladı. Soyak Siesta Oxygen fiyat listesi 2+1 dairelerde 390 bin TL'den başlıyor...

Soyak Siesta Oxygen’de renkli açılış partisi!

Soyak’ın İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği projesi Soyak Siesta Oxygen, 28 Mayıs akşamı gerçekleşen renkli bir partiyle açıldı, İzmirliler keyifli vakit geçirdi.

Soyak Siesta Oxygen Karşıyaka'da yaşam başladı!

Soyak Siesta Oxygen Karşıyaka'da yaşam başladı. İzmir'de yer alan Soyak Siesta Oxygen projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 298 bin liradan başlıyor. Projede 30 aya kadar taksitte sıfır faiz uygulanıyor...

Soyak Siesta Oxygen yeni yıla hazır!

Soyak Yapı İzmir Karşıyaka projesi Soyak Siesta Oxygen yeni yıla hazır. Projede teslimler Aralık 2015'te gerçekleşecek.

Siesta Oxygen'den şimdi daire alın, Aralık'ta taşının!

7 blok şeklinde yükselen projede daire seçenekleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje İzmir İl'i Karışıyaka'da yükseliyor. Siesta Oxygen'den şimdi daire alın, Aralık'ta taşının.

Siesta Oxygen Karşıyaka fiyatları!

Daire seçeneklerinin 1+1,2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje İzmir İl'i Karışıyaka'da yükseliyor. Siesta Oxygen Karşıyaka fiyatları 1+1 daireler 227 bin TL 'den başlıyor.

İzmir Siesta Oxygen iletişim!

7 blok şeklinde yükselen proje İzmir İl 'i Karışıyaka 'da inşa ediliyor. İzmir Siesta Oxygen iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 0 795 olarak belirtti.

Soyak Yapı Siesta Oxygen teslimleri!

İzmir İl 'i Karışıyaka'da yükselen projede 120 aya 0,77 faiz oranı ile taksit imkanı sağlanıyor. Soyak Yapı Siesta Oxygen teslimleri Aralık 2015 'te yapılması öngörülüyor.

Karşıyaka Siesta Oxygen ödeme seçenekleri!

Daire alanlarının 38 metrekareden başlangıç gösterdiği proje 7 blok şeklinde inşa ediliyor. Karşıyaka Siesta Oxygen ödeme seçenekleri kapsamında 12 aya 0,77 faiz oranı uygulanıyor.

Soyak Yapı Siesta Oxygen fiyat listesi!

7 blok şeklinde yükselen projede daire alanları 38 metrekareden başlıyor. Soyak Yapı Siesta Oxygen fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 225 bin TL 'den başlıyor.

İzmir Siesta Oxygen iletişim Haberi

İzmir Siesta Oxygen iletişim

İzmir İl'i Karışıyaka'da yükselen projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 7 blok şeklinde yükseliyor.


Sosyal donatı seçenekleri içerisinde Siesta Oxygen projesinde yüzme havuzu, açık hava terapi jakuzileri, seyir terasları,açık ve kapalı otopark, vitamin bar, sauna, özel peyzaj, fitness center, çocuk oyun alanı bulunuyor.


Kampanya kapsamında Siesta Oxygen projesinde Ağustos ayında ev alan herkese 5 yıldızlı tatil köyünde, çift kişilik 1 hafta tatil hediye ediliyor. 


120 ay 0,77 faiz oranı ile ödeme yapılabilen projede ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat ödendiğinde 30 ay 0 faiz uygulanırken, taksitler 6 ay sonra ödenmeye başlanıyor. 


Fiyat listesi kapsamında projede 1+1 daireler 227 bin TL, 2+1 daireler 279 bin 500 TL, 3+1 daireler 355...