29 / 03 / 2024

İzmir Tire OSB’de fabrika yangını çıktı!

İzmir Tire OSB’de fabrika yangını çıktı!

Tire Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Paketleme departmanından başlayan yangın kısa sürede tüm fabrikayı sardı. Fabrikanın büyük kısmı küle döndü....



İzmir’in Tire ilçesinde bir fabrikada yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları devam ederken, 2 işçi dumandan etkilendi.


Edinilen bilgiye göre, Tire Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Paketleme departmanından başlayan yangın kısa sürede tüm fabrikayı sardı. Kimyasal maddeyle dolu olan fabrikada ardı ardına gelen patlamalarla yangın daha da büyüdü. Olay yerine gelen TOSBİ, Tire Belediyesi ve çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken,  İzmir  Gaz görevlileri de bölgede gerekli güvenlik önlemlerini aldı.Yangının başladığı sırada içeride bulunan işçiler fabrikayı boşaltırken, dumandan etkilenen Mustafa Dağlı ve Fehmi Akyürek isimli işçiler ambulansla Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.Olay yerine gelen Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Tire İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Serhan Varol, Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi söndürme çalışmalarını izledi.Öte yandan, olay yerinden görüntü almaya çalışırken orta refüjde bir kuyunun içine düşerek yaralanan an bir muhabir, ambulansla Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Yangını söndürme çalışmaları ederken, fabrikanın büyük kısmı küle döndü.


İha


Geri Dön