29 / 03 / 2024

İzmir'de icradan 2.8 milyon TL'ye satılık arsa!

 İzmir'de icradan 2.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir 3. İcra Müdürlüğü, S.S. Çiçek Üretim ve Pazarlama Kooperatifi adına kayıtlı olan arsayı 2 milyon 821 bin TL'ye satacak. Satış, 24 Temmuz Salı günü 09:30-09:40 saatleri arasında yapılacak



İlan şöyle;


TAŞINMAZIN ACIK ARTIRMA İLANI

DOSYA NO: 2012/205 TAL


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, kıymeti, adedi, evsafı;


TAPU KAYDI:  İzmir  ili, Güzelbahce İlçesi, Güzelbahce Mah. Sülükçe Mevkii, 478lH 51 cilt, 5018 sayfa, 2991 m2 alanlı, tapu kaydında ana taşınmaz niteliği arsaH belirtilen taşınmazın; tam payı bordu S.S. Clcek Üretim ve Pazarlama KooperatiM kayıtlıdır.


İMAR DURUMU: İzmir - Güzelbahce Belediyesi imar ve Şehircilik Müdürlüğü kayl göre gayrimenkul, 1/1000 ölçekli uygulama imar planına göre İnşaatın nizamı H yüksekliği 9,00 mt. Derinliği KAKS'a göre, ön bahçe mesafesi min. 5,00 m. Ark; M mesafesi Mln. 5,00 m. Komşu mesafesi Min. 5,00m. Çatı meyill %33'dür. Beledi^I dosyası incelenmiş olup; yapı kullanma izin belgesi ve vaziyet ve numarat;H fotokopileri icra dosyasına alınmıştır. Arslv dosyasında 07.08.2001 tarlhindeH ruhsatı alındığı ve Iskan ruhsatının 17.11.2005 tarihinde alındığı saptanmıştır, imar durumu icra dosyasındadır.

TAŞINMAZIN ADRESİ: İzmir III, Güzelbahce ilçesi, Kahramandere Mahallesi,I Seferihisar karayoluna cepheli 141 kapı nolu clcek mezat yeri olarak bilinen bH zemin ve 1. Kattan ibaret olan işyeri bulunmaktadır.


ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ: Borcun konusu taşınmaz, Güzelbahce İlçesi, MaH Kahramandere, İzmlr-Seferlhisar karayoluna cepheli, 141 kapı nolu, clcek mezH olarak bilinen bodrum, zemin ve l.kattan ibaret olan isyerldlr. İşyerinin icinH aldığı ana yapı betonarme kolonlu yığma tuğla duvarlı olacak Insaa edilmiştir. BH kat sığınak ve soğuk hava deposu, makine odası, depo ve istif salonundan IbH Zemin kat, 4 adet ön cephede dükkan, mezat salonu, solda ihracat mezat salofl tarafta müşteri mahfeleri bulunmaktadır. 1. Katta mezat salonu İki tarafındH odalar, restoran, mutfak, toplantı odası, WC'ler bulunmaktadır. Binanın yH camekanları alüm!nyun>doğrama, çatısı mezat salonu üstü çelik çatı ve cam kİ Binada asansör mevcut olup, elektrik ve su tesisatı mevcut binanın, sığınak 42İ alanlı, sığınak ve soğuk hava deposu 326 m2 alanlı olduğu tespit edilmiştir. TasH İzmir'in Güzelbahce İlçesi, Mahallesi Kahramandere semtinde, İzmir- SefeB karayoluna cepheli, Mithatpasa caddesine 1450 mt. Mesafededir. Borcun M taşınmazın halı hazır durumu, konumu, ulaşım ve tasıma İmkanları, merkezi | olan mesafesi dikkate alındığında, tamamen cadde cepheli bulunuşu, ulasımıB olup, belediye hizmetlerinden yararlanmaktadır. Yapının insaa tarzı ve kullanış I nazara alındığında yapının yıpranma payı da düşülerek, serbest piyasada oluşaI satım rayiçlerine göre arsa payı da dahil olmak üzere toplam 2,821,0İ (İklmilyonsekizyüzyirmlbirbinTürkLirası) muhammen bedel üzerinden satılacall SATIS SAATİ: 09:30 - 09:40 Arası


MUHAMMEN BEDELİ: 2,821,000-TL

SATIS ŞARTLARI:


1-Taşınmazın l.satısı 24 TEMMUZ SALI Günü saat: 09:30 ile 09:40 arasında, I Bayraklı Adliyesi, İzmir 3.İcra Müdürlüğü Salonunda acık artırma suretiyle yapıla I Bu arttırmada tahmin edilen kıymetin %60'ını ve rüchanlı alacaklılar varsa alacl toplamı ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur böyle bir bedelltl çıkmazsa en cok arttıranın taahhüdü baki kalmak şartıyla 03 AĞUSTOS CUMAİ aynı yer ve saatte arttırmaya çıkarılacaktır. Bu arttırmada da bu miktarl edilmemişse gayrimenkul en cok arttıranın taahhüdü saklı kalmak üzere artl ilanında gösterilen müddet sonunda en cok artırana ihale edilecektir su kati arttırma bedelinin malın tahmin edilenden kıymetinin %40'ını bulması ve I isteyenin alacağına rüchanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bil başka, paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır böyle I bedelle alıcı çıkmazsa satış düşecektir.


2-Arttırmaya iştirak edecekleri tahmin edilen kıymetin %20' sinin nispetindiI akçesi veya bu miktar kadar bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdırl peşin para iledir, Alıcı isterse 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Satış tl üzerinden K.D.V, ihale damga pulu bedeli, tapu alımı harcı, tahliye masrafları a I aittir. Aynından doğan vergiler, tellaliye resmi, tapu satım harcı ihale bedelinden ödenir.


3-İpotek sahibi alacaklılarla ilgililerine) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını husıl faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on bes gün içinde daireI bildirmeleri lazımdır akis takdirde haklan tapu sicili sabit olmadıkça paylasml hariç bırakılacaklardır.


4-İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin fel sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel İle son ihale bedeli araşır! farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsllen nl olacaklardır, ihale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Daireni tahsil olunacak bu fark varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.I


5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi Icin dairede acık masrafı verildiğinde İsteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.


6-İs bu satıs ilanı tapuda adresi olmayan ve/veya adreslerinde bulunmayan ve/\ adli tebligat iade olan İlgililere de tebliğ yerine gececeği ilan olunur.


7-Satışa İştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul e sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2012/205 Talimat sayılı dosya numj ile müdürlüğümüze başvurmaları rica olunur. 11.06.2012


(İC. İE K. 126)

(*) İlgililer tabirine İrtifak hakkı sahiplerlde dahildir.

Yönetmelik örnek No:27

BN:38616



İlan için tıklayın



Geri Dön