28 / 03 / 2024

İzmir'de Ören Çok Amaçlı Salonu açıldı!

İzmir'de Ören Çok Amaçlı Salonu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve beldelerde yaptığı 19'uncu çok amaçlı salonu Kemalpaşa Ören'de hizmete açtı



Açılışa katılan  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, buradaki konuşmasında, yaklaşık 6 yıldır sürdürdüğü belediye başkanlığı süresince ilçe ve beldelerde parti ayırımı yapmadığını, vatandaşa eşit hizmet vermeye çalıştığını söyledi.

Kemalpaşa ilçesinde de çok ciddi, özverili ve içten çalıştıklarını anlatan Aziz Kocaoğlu, hizmete açtıkları salonda spor, kültür ve sanat faaliyetleriyle düğün gibi organizasyonların düzenlenebileceğini ifade etti.

Bölgede arazi yolları yapım çalışmalarının sürdürüldüğünü hatırlatan Kocaoğlu, mezbaha ve organize hayvancılık bölgesi çalışmalarını da gerçekleştireceklerini ifade etti.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ise ilçede 5 ayrı çok amaçlı salon bulunduğunu dile getirerek, mevcut salonlarda 800 kadın, 5-8 yaş arası 500 çocuğun spor yaptığını, 1200 öğrencinin de salonlardaki spor okullarında eğitim aldığını bildirdi.

İlçede spor yapan kişi sayısını 5 bine çıkarmayı hedeflediklerini anlatan Karakayalı, Kemalpaşa'yı sporcu merkezi yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Kapatılan Ören Belediyesi'nin eski Başkanı Ali Oğuz da bölgeye getirdiğ hizmet için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na teşekkür etti.
AA


Geri Dön