28 / 03 / 2024

İzmir'de yeni fuar alanının temeli Şubat ayında atılacak!

İzmir'de yeni fuar alanının temeli Şubat ayında atılacak!

Şubat ayında temeli atılacak yeni fuar kompleksiyle birlikte kentin büyük bir ivme kazanacağını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İzmir ekonomik anlamda küllerinden yeniden doğuyor” dedi...



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Mimar Kemalettin Moda Merkezi’nde bir tekstil firmasının açılışına katıldı. Kentte 6 sene önce başlayan “Gelinlik Fuarı”nın hızlı büyümesine dikkat çeken Başkan Kocaoğlu, katlanarak gelişen fuar sayesinde İzmir’in “gelinliğin başkenti” haline geldiğini söyledi. Başkan Aziz Kocaoğlu, “Kentin ve kentlinin kalkınması için, yerel yönetimler her sektörle ilgilenmeli. Önünü açacak, yatırımda cazip hale getirecek altyapı eksiklerini tamamlamalı” dedi. 


MARBLE ve Gelinlik Fuarları’nın gördüğü yoğun talebi Kültürpark’taki hollerin karşılayamadığını söyleyen Başkan Kocaoğlu, “Şubat ayı içinde Türkiye’nin en büyük fuar merkezinin temelini atacağız. Gelinlik ve mermer fuarları sayesinde bu sektörleri nasıl büyüttüysek, diğer tüm sektörleri de fuar geleneğimizden hareketle büyütmeye çalışacağız. Fuar bizim büyümemiz için çok önemli etki yapacak. İzmir, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi, bugün ekonomik anlamda da küllerinden yeniden doğuyor ” diye konuştu. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön