27 / 04 / 2024

İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri kurulacak!

İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri kurulacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Karabağlar Mobilyacılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu. Yıldırım, İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri’nin kurulması için çalışmaların başlayacağını müjdeledi.



İzmir Mobilyacılar Odası, Başbakan Binali Yıldırım’ı Karabağlar Mobilyacılar Sitesi’nde ağırlandı.  İzmir  Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özkoparan program boyunca Başbakan Binali Yıldırım’a eşlik etti. 


Karabağlar Mobilya Sanayi Sitesi’nin kendilerine dar geldiğini gösteren özel kırmızı bir dosyayı Başbakana veren Özkoparan, yeni mobilya ihtisas sanayi sitelerine İzmir’de ihtiyaç olduğunu ifade etti.


Özkoparan, “Sayın Başbakanım sizi Karabağlar Mobilyacılar Sanayi Sitesi’nde ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Dilerdik ki sizi çok daha organize bir sanayi sitesinde ağırlayalım. Sektör olarak son 10 yılda tam 7 kat büyüme kat ettik. Mobilya esnafımız Karabağlar’da kabına sığmıyor. Şiddetle İzmir’de mobilya ihtisas sanayi sitelerine ihtiyaç var. Bugün 9 Eylül İzmir’in kurtuluşunu Türkiye’nin kuruluşunu kutluyoruz. Size Karabağlar Mobilyacılar Sitemizin temsili anahtarını takdim ediyoruz. Kıymetli Başbakanım sizden de bize en kısa sürede yeni mobilya sanayi sitelerinin anahtarını vermenizi istiyoruz. Yaklaşık bin esnafımız yeni anahtar bekliyor. Sektörü son 10 yılda hep birlikte 7 kat büyüttük. Yeni siteleri verin 17 kat büyütelim” açıklamalarında bulundu.


Özkoparan’nı dikkatle dinleyen Başbakan Binali Yıldırım, “İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri’nin kurulması için arkadaşlar çalışacaklar, sizler ve biz takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.




İlk Ses Gazetesi 


Geri Dön