27 / 04 / 2024

İzmirli emlakçılar için ücretsiz ilan fırsatı!

İzmirli emlakçılar için ücretsiz ilan fırsatı!

“İzmir markalarıyla iş birliği” kapsamında İzmir Ticaret Borsası (İTB) Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda, İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) ile Asrın Grup bir araya geldi. 



İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) üyesi İzmirli emlakçılar, Asrın Grup ile imzalanan protokol ile ilanlarını 100 gün boyunca ücretsiz olarak yayınlayabilecek.

“İzmir markalarıyla iş birliği” kapsamında  İzmir  Ticaret Borsası (İTB) Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda, İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) ile Asrın Grup’a ait olan emlaksitem.com için iş birliği protokolüne imza attı.

İZEKO Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu ile Asrın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Talak’ın imzaladığı iş birliği protokolünde İZEKO üyelerine 31 Mayıs’a kadar ücretsiz ilan hakkı verildi. 

Gözlem Gazetesi'nde yer alan habere göre; protokol törenine katılan İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği(İZSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, “İzmir markası olan emlaksitem.com’a destek olmalıyız.” ifadelerini kullandı.

“Dijitalleşmemiz gerekiyor”

Emlak portallarının kullanıcıları fiyat politikasından dolayı zorladığından bahseden İZEKO Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu, “İzmir’in artık kendi emlak portal sitesi var. Ege Üniversitesi ile daha önce bir site projemiz vardı fakat maliyetlerden dolayı yürürlüğe giremedi. Öncelikle emlaksitem.com’a üye olmak gibi bir zorunluluğun olmadığını belirtmek isterim. Fakat eğer İzmir’e ve İzmir markalarına destek olmak istiyorsak bu siteye destek olmak zorundayız. Güzel güncel bir site olan emlaksitem.com’a bütün üyelerimize destek olma çağrısı yapıyorum. Dijitalleşmemiz gereken bir zamanda İzmirli markaya destek olarak ülkemize yeni bir platform kazandırmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“İzmir’e ait bir marka yaratacağız”

Toplantıda açıklamalarda bulunan Asrın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Talak, “İzmir’e ait bir emlak sitesi yoktu. Büyük emeklerle kurduğumuz bu site ile önce İzmir’e daha sonra Türkiye’ye hizmet edeceğiz. İZEKO ile birlikte hareket edip emlaksitem.com’u yaygınlaştırarak İzmir’e ait bir marka yaratacağız. Şu anda arama motorlarındaki aramalarda ilk sıralarda çıkıyoruz. İnanıyorum ki ilerleyen süreçte arama listesinde daha da yukarıda olacağız. İzmirli emlakçılara yüz gün ücretsiz kullanıma açtık ve böylece siteyi onların beğenisine sunduk. İzmirli emlakçılarının her zaman yanında olacağız.” dedi.

İzmir’de birçok konuda marka değeri yaratılması gerektiğinden bahseden İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, “emlaksitem.com bir İzmir markasıdır. Bu markamıza iş insanları olarak sahip çıkmamız gerekiyor. İzmir kent bilinciyle hareket ederek markalarımızı koruyarak onlara sahip çıkmamız lazım. Bu siteye tüm emlakçıların destek olması gerekir.” dedi.


Geri Dön