19 / 04 / 2024

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Cedit Mahallesi’nde İzmit Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından da kentsel dönüşüm çalışmalarına altlık teşkil edecek zemin etüt çalışmalarına da başlandı. Zemin etüt raporu ile ilgili arazi çalışmalarının birkaç ay içinde tamamlanması planlanıyor.



Kentsel dönüşüm yapılacak olan Cedit Mahallesi’nde İzmit Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından da zemin etüt çalışmalarına da başlandı


İzmit’te geniş kapsamlı ilk kentsel dönüşüm yapılacak olan Cedit Mahallesi’nde, zemin etüt çalışması başlatıldı. Bakanlar Kurulu kararı ile geçtiğimiz yıl riskli bölge ilan edilerek kentsel dönüşüm yapılacak olan yaklaşık 126 dönümlük alanda halen hak sahipliği tespiti, gayrimenkul değerleme ve analiz çalışmaları devam ediyor.


ÖNEMLİ ROL OYNAYACAK

Bölgede,  İzmit Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından da zemin etüt çalışmalarına da başlandı. Kentsel dönüşüm çalışmalarına altlık teşkil edecek olan zemin etüt raporu ile ilgili arazi çalışmalarının birkaç ay içinde tamamlanması planlanıyor. İzmit Belediyesi’nin kontrolündeki çalışmaların kentsel dönüşüm projesinin uygulanmasında önemli rol oynayacağı bildirildi. 


Manşet Kocaeli


Haber Kocaeli Gazetesi'nde şöyle yer aldı


İzmit'te geniş kapsamlı ilk kentsel dönüşüm yapılacak olan Cedit Mahallesi'nde zemin etüt çalışması başlatıldı. 


Izmit'te geniş kapsamlı ilk kentsel dönüşüm yapılacak olan Cedit Mahallesi'nde, zemin etüt çalışması başlatıldı. Bakanlar Kurulu kararı ile geçtiğimiz yıl riskli bölge ilan edilerek   


kentsel dönüşüm yapılacak olan yaklaşık 126 dönümlük alanda halen hak sahipliği tespiti, gayrimenkul değerleme ve analiz çalışmaları devam ediyor. Bölgede, İzmit Belediyesi  İmar Müdürlüğü tarafından da zemin etüt çalışmalarına başlandı. Kentsel dönüşüm çalışmalarına altlık teşkil edecek olan zemin etüt raporu ile ilgili arazi çalışmalarının birkaç ay içinde tamamlanması planlanıyor. 


İzmit'te geniş kapsamlı ilk kentsel dönüşüm yapılacak olan Cedit Mahallesi'nde zemin etüt çalışması başlatıldı. 


Kocaeli Gazetesi


Geri Dön