19 / 04 / 2024

İzmit Minyatür Evler Sergisi başladı!

İzmit Minyatür Evler Sergisi başladı!

Outlet Center İzmit’te 03 - 16 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Minyatür Evler Sergisi halka açık ve ücretsiz olarak sergilenecek.



Outlet Center İzmit’te (Beymen mağazası yanındaki sergi alanında), 03 - 16 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Minyatür Evler Sergisi’nde, çok çeşitli tasarımlarıyla dikkat çeken yaklaşık 20 adet bebek evi halka açık ve ücretsiz olarak sergilenecek.


Küçük yaşamlardan oluşan bu kocaman dünya, çocuklar kadar büyüklerin de çok konuşacağı, oyuncağın kişisel tarihine ilgi duyan herkesi kendine çekecek.


Minyatür Evler Sergisi, boyutları 13x15 cm ile 85x110 cm arasında değişen yaklaşık 20 adet bebek evi içeriyor. Sekiz kişilik bir ekibin yaklaşık 1,5 yılda tamamladığı koleksiyon tamamıyla el yapımıdır ve her bir parça doğal ölçekteki bir mimari yapıyı modelliyor.


Gelişim Atölyesi tarafından hazırlanan Minyatür Evler Sergisi’nde; Victorian Malikâne, Yeşil Ev, Tudor Stili İngiliz Ev, Georgian Apartman, Bilgi Evi, Orman Evi, Kır Evi, Yemek Evi, Alman Stili Kule Ev, Gotik Ev, Kuyumcu Dükkânı, Minyatür Mutfak, Terzi Odası, Yemek Evi, Yıldızlar Evi, Beyaz Saray, Bodrum Evi, Hollanda Stili Yel değirmeni Kafe, Kır Evi, Orman Evi, Tatil Evi gibi birbirinden ilginç minyatür ev ve bilgi panosu yer almaktadır.


Outlet Center İzmit’te açık kaldığı süre içerisinde de, Minyatür Evler Sergisi hakkında sergi görevlileri, ziyaretçilere sergi hakkında bilgiler verebilecek. 16 Temmuz 2017 Pazar günü akşam saat 22.00’ye kadar açık kalacak olan Minyatür Evler Sergisi halka açık ve ücretsizdir.


+90 212 256 00 22 – GA Çocuk / e-mail: [email protected]


Geri Dön