24 / 04 / 2024

İzzettin Küçük'ten Osmangazi projelerine yakın markaj!

İzzettin Küçük'ten Osmangazi projelerine yakın markaj!

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Hayata geçirdiği projeler ve çalışmalar hakkında Başkan Dündar’dan bilgiler alan Vali Küçük, belediyenin ciddi hacimli ve bütçeli projelere imza atarak Osmangazi’yi ve Bursa’yı yücelttiğini söyledi.




Bursa Valisi İzzettin Küçük, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Hayata geçirdiğiprojeler ve çalışmalar hakkında Başkan Dündar’dan bilgiler alan Vali Küçük, belediyenin ciddi hacimli ve bütçeli projelere imza atarak Osmangazi’yi ve Bursa’yı yücelttiğini söyledi.


Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kendisini ziyarete gelen Vali İzzettin Küçük’ü belediye binası önünde karşıladı. Vali Küçük’e belediye binası girişinde yer alan Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerin maketlerinin sergilendiği alanı gezdiren Başkan Dündar, projeler hakkında bilgiler verdi. Proje maketlerini dikkatlice inceleyen Vali Küçük, her bir projenin Bursa’ya değer katan çalışmalar olduğunu ifade ederek, “Göreve geldiğim günden bu yana Osmangazi Belediyesi’nin birçok temel atma ve açılış programında yer aldım. Bu kadar sık temel atma ve açılış programının düzenleniyor olması Osmangazi Belediyemizin şehrimize yaptığı katkıları ortaya koyuyor. İnşallah bundan sonra da işbirliği içerisinde birçok çalışma yürüterek, Bursa'nın ve Osmangazi'nin marka değerine katkılar sağlayacağız" dedi.


Vali İzzettin Küçük’ü ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Dündar da, “Valimizin ziyareti bizleri mutlu etmiştir. Biz de el birliğiyle ilçemiz ve Bursa’mız için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Valimiz İzzettin Küçük’ün de tecrübe ve deneyimleri çalışmalarımızda bize önemli bir katkı sağlayacaktır. İnşallah işbirliği içerisinde birçok çalışma yürüterek, Bursa’nın ve Osmangazi’nin marka değerine katkılar sağlayacağız Valimize ziyareti için bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.


 


Osmangazi Belediyesi



Geri Dön