20 / 04 / 2024

Jaguar XF'e 50 bin TL zam! 13 Aralık 2022 fiyat listesi...

Jaguar XF'e 50 bin TL zam! 13 Aralık 2022 fiyat listesi...

Sedan konstrüksiyonuna birçok konfor ve lüks unsurunu dahil eden Jaguar XF'e Aralık ayında şok edici bir zam uygulandı. Jaguar XF'in fiyatı ne kadar? Jaguar XF'in fiyatı ne kadar? İşte 13 Aralık 2022 Jaguar XF fiyat listesi...



Jaguar XF, Aralık ayında önemli bir fiyat artışı aldı. Jaguar'ın Yıldızı Jaguar XF Özellikleri? Ne kadar? Detaylar için tıklayınız...

Sedan konstrüksiyonuna birçok konfor ve lüks unsurunu dahil eden Jaguar XF, motor kaputunun agresif hatlarına rağmen koltuk profilinden ödün vermiyor. Dış tasarımını radikal çizgilerle zenginleştiren XF, J-Blade adı verilen gündüz farları ile bu tasarımı vurguluyor.

Jaguar XF e 50 bin TL zam! 13 Aralık 2022 fiyat listesi...

Sınıfındaki rakiplerine göre en ikonik tasarımlardan biri olan Jaguar XF, kişiselleştirmeyi tercih edenler için 12 gövde rengi seçeneği sunuyor. Ayrıca Jaguar XF, kullanıcılarına ön ızgara tasarımından 17 farklı jant modeline kadar pek çok seçenek sunuyor. Jaguar cam tavanı isteyenler için opsiyonel olarak satıyor. Orta konsola fiziksel butonlar yerleştirerek öncü bir duruş sergileyen Jaguar XF, dış tasarımına daha radikal ve lüks bir dokunuş kazandırıyor. Üst gövde için mükemmel olan yumuşak bir malzeme olan XF, kullanıcının kendisini özel hissetmesini sağlayan birçok ayar seçeneği ve rahatlık sunar. Kullanıcılar ayrıca iç mekan için ahşap veya karbon fiber seçebilirler.

Bu sınıftaki birçok otomobilde opsiyonel olarak sunulan bu teknoloji, Jaguar XF'in etrafına yerleştirilmiş kameralar sayesinde kullanıcılara mükemmel 360 derecelik kontrol sağlıyor. Bu, XF kullanıcılarının dışarıda olup biten her şeyi bilmesini sağlayarak park etme gibi durumlarda hataları en aza indirir. XF, 360 derece sistemde kullanılan kameraları kullanarak kullanıcının göremediği alanları tarar ve kullanıcının şerit değiştirmek veya manevra yapmak istediği bölgede araç veya yayalar varsa, XF yayaları Kontrol eder. . XF, bu müdahale öncesinde kullanıcıya sesli ve görsel bildirimler göndermeyi ihmal etmez.

Jaguar’ın fiyatlarına inanamayacaksınız! İşte Jaguar’ın XF modelinin 15 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bu teknoloji, Jaguar XF'in içindeki ve dışındaki insanları korur. XF, etrafındaki yayaları aktif olarak arar ve yaya teması durumunda yaralanmayı en aza indirmek için kaputu kaldırır.

Bu asistan, XF'in ilk çalıştırıldığı andan siz park yerinden ayrılana kadar çalışan bir teknoloji içerir. Kullanıcının fırlatma rampasından başlangıçta hareket ettiği yön, XF tarafından kontrol edilir. Kontak açıkken yakınlarda hareket eden araçlar veya yayalar varsa, XF bu tehlikeyi algılar ve kullanıcıyı direksiyon simidi titreşimiyle uyarır.

Piyasadaki en başarılı bilgi-eğlence ekranlarından biri olan Jaguar XF, kullanıcılara büyük bir ekrandan fazlasını sunuyor. 10 inçlik bu ekran ikiye bölünerek aynı anda farklı amaçlar için kullanılabiliyor. Bilgi-eğlence sistemi bu nedenle hem kullanıcı hem de yolcu tarafından paylaşılır. Modern kullanıcılar için en kullanışlı iç mekan teknolojilerinden biri olan Head-up ekranları, XF kullanıcılarına gözlerini yoldan ayırmadan önemli ayrıntıları görme lüksü sunuyor. Bu ekran sayesinde aracınızın hızını, navigasyon (açıksa) ve bulunduğunuz yerin yol işaretlerini görebilirsiniz.

Jaguar XF in fiyatına inanamayacaksınız! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Jaguar, sektördeki en başarılı XF markalarından biri olan Meridian ile ortaklık kurdu. XF'in sekiz konumundaki Meridian hoparlörleri ile hem üst düzey ses kalitesinin hem de konforun keyfini çıkarabilirsiniz. Jaguar, Meridian ile ortaklığını diğer modellerde de sürdürüyor. Jaguar XF'in konfor kategorisinde kullanıcılara sunduğu en büyük lüks sürücü koltuğu. Bu koltuk 20 farklı ayar seçeneğine sahiptir ve tamamen elektriklidir. Doğru pozisyonu bulmanın yanı sıra, kullanıcı kanepede uzanabilir. 20 kişilik opsiyoneldir.

Jaguar XF, geniş bir motor yelpazesine sahip bir modeldir. 0'dan 100'e 5,3 saniyede çıkan en güçlü motora sahip XF olmak üzere toplam 14 farklı motor versiyonu vardır. Benzinli ve dizel seçenekleri bulunan XF'de otomatik vites istemeyenler için manuel vites de bulunuyor.

Jaguar XF'in fiyatı ne kadar? Jaguar XF'in fiyatı ne kadar? İşte 13 Aralık 2022 Jaguar XF fiyat listesi...


Geri Dön