26 / 04 / 2024

Japon Evler Haliç fiyat listesi!

Japon Evler Haliç fiyat listesi!

Firma: Kılıç İnşaat

Proje: Japon Evler Haliç

1 sene sonra teslimleri gerçekleşecek olan Japon Evler projesinde dairelerin satışları devam ediyor. Japon Evler Haliç fiyat listesi kapsamında projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı minimum 6 bin TL'den başlıyor...



Satışların devam ettiği Japon Evler projesi  Kılıç İnşaat  girişimi ile inşa ediliyor. İstanbul Haliç'te konumlandırılan Japon Evler projesi tek bloktan meydana geliyor.  Japon Evler Haliç  fiyat listesi bilgisinin ayrıntılarından önce projenin detaylarından bahsedelim.


1 sene teslimleri yapılacak olan Japon Evler Haliç Konutlarında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri sunuluyor. Japon Evler Haliç fiyat listesi kapsamında daireler metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor.


600 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Japon Evler projesinde yer alan blok 6 katlı olarak yükseliyor. Haliç Japon Evler satış ofisi ile 0212 255 65 58 no'lu telefondan irtibata geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


Japon Evler ödeme planına göre projeden daire sahibi olmak isteyenler için firma kendi bünyesinde 3 veya 4 aya kadar taksitlendirme yapıyor. Kılıç İnşaat Japon Evler Haliç fiyat listesi bilgisinin ayrıntıları şöyle:


Haliç Japon Evler fiyat listesi:

Japon Evler projesinde ki dairelerin satışları metrekare bazlı gerçekleşiyor. Projede bulunan dairelerin metrekare birim fiyatı ise 6 bin TL ile 7 bin 700 TL arasında değişiyor. Kılıç İnşaat Japon Evler Haliç nerede sorusunun yanıtı şöyle:


Haliç Japon Evler nerede?

Kılıç İnşaat Japon Evler Haliç adres:Karaağaç Cad. No:124  Sütlüce - Beyoğlu - İstanbul


Haliç Japon Evler iletişim:

Telefon: 0212 255 65 58 – 59

Web Adresi: www.japonevlerhalic.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön