20 / 04 / 2024

Japon Evlerinde Kılıç İnşaattan 337 bin TLye! Son 10 home ofis!

Japon Evlerinde Kılıç İnşaattan 337 bin TLye! Son 10 home ofis!

Haliçte inşa edilen Japon Evleri projesinde son 10 home ofisin satışı sürüyor. Projede home ofis fiyatları 337 bin TL ile 525 bin TL arasında. Metrekare satış fiyatları 4 bin 200 TLden başlıyor, 5 bin TLye kadar çıkıyor. Japon Evlerini Kılıç İnşaat inşa e



Kılıç İnşaatın Japon Evler projesinde 68 ve 99 metrekare arasındaki 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home ofislerin satışı sürüyor. İlk etapta 50 adet home ofisin satışa sunulduğu Japon Evlerinde 40 home ofisin satışı gerçekleşti. Satışı süren son 10 home ofis kaldı.

Metrekare satış fiyatları 4 bin 200 lira ile 5 bin lira arasında değişen home ofislerin en ucuzu 337  bin TL. En pahalısı olan penthouse home ofis ise 525 bin TLye satılıyor. İkinci etabın satışları ise Temmuzda başlayacak.

Kılıç İnşaat, Japon Evler projesinde herhangi bir kampanya yapmıyor. Müşteriler bankalardan kredi kullanabiliyor.
Japon Evlerde ayrıca bankalara, yatırımcılara, şirketlere uygun, Sütlüce Kültür Merkezi Otobüs durağı önünde, Karaağaç caddesine 22 metre cepheli, 250 metrekare giriş, 260 metrekare bodrumu olan toplam 510 metrekarelik emsalsiz işyeri de satışa çıkarıldı.

Bunun yanında komple Haliç manzaralı, yatırımcılara, kurumsal firmalara, restoran, kafe, kafeterya olacak nitelikte, 4. Katta bulunan 169 metrekare kapalı, 377 metrekare teraslı, toplam 546 metrekare müstakil iş yeri katı da satışta.

600 metrekare alana kurulan Japon Evler projesindeki dükkan sayısı ise toplam 7 adet. Japon Evlerde kullanılacak tüm malzeme Bayındırlık Bakanlığı Teknik Şartnamelerine ve TSE normlarına uygun olacak. İmalatlar Bayındırlık Bakanlığı Genel Teknik Şartnamesi hükümlerine uygun yöntem ve kalitede olacak.

Hafriyat aşamasında iksa projesine uygun olarak mini kazık ve ankrajlı perde imalatları yapılacak. En son deprem yönetmeliğine uygun şekilde Radye Jeneral temelli, Betonarme karkas olarak projelendirilip, bu sistem dahilinde imal edilecek.

Projesinde belirtilen BS Sınıfı Betonu ve ST III nervürlü demir ile yapılacak ve tüm beton dökümünde vibratör kullanılacak. İksa amaçlı imal edilen perdenin üzerine sırasıyla geotekstil, membran, polietilen örtü, ısıyalıtım levhası, polietien örtü konulacak. Radye temel altıda membran ile izolasyonu yapılıp, düzey izolasyon ile sistem kilitlenecek.Ytong veya tuğla üzeri alçı sıva üzerine saten alçı yapılacak.

www.japonevlerhalic.com

http://www.kilicinsaat.net/
0216 499 16 02-03


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön