24 / 04 / 2024

JFC Store Samsun'da 4 şubeye ulaştı!

JFC Store Samsun'da 4 şubeye ulaştı!

JFC Store Erkek Giyim tekstil sektöründe hızlı ve emin adımlarla ilerliyor. Türkiye genelinde 20 mağazaya ulaşan marka, Samsun'da 4 şubesiyle birlikte, Meyadan mağazasını Samsun'un kalbi Mecidiye'ye taşıdı.



JFC Store Yön. Kur Bşk. Fahri Çakır Samsun erkek giyiminde hakim olduğumuz illerden biri, bir erkeğin A'dan Z'ye her ihtiyacını farklı altarnetif renk ve model seçenekleri ile sunuyoruz. Buna kalite ve uygun fiyat eklenince talep yoğunluğu bizi daha büyük mağaza ve şehir merkezine itti. Arz ve talebin yoğunluğunu karşılamak için mağaza metre karesini büyüterek ve Samsun'un Kalbi Mecidiye'ye taşıma kararı aldık. Dededen toruna 3 kuşağı giydiren JFC Store, koleksiyonumuz geniş kumaş ve renk seçenekleriyle alterntifi bol. ürünlerini fashon ürettirdiklerini belirterek, Türkiye geneli şube büyüklüklerinin ortalama bin metrekarelik alanlar. Mağazalarımızda metrekare başına 50-60 parça ürün bulundurduklarını söyledi. Samsun halkının yoğun ilgisini çeken mağaza, soğukların geri gelmesi sebebi ile JFC Store'de açılışı dair yapmış olduğu kampanya sebebi ile satış patlaması yaşadı.




JFC Store mağaza açılışa özel kampanyası devam ediyor. 18 yaş üzeri erkek modasının üretim hacmini yüksek tutarak, profeyonellerin çalışma hayatı dahil, farklı zaman dilimlerinde de kullanabileceği güncel modayı yansıtan, casual, classic, spor ve business ürün ve aksesuarlarını uygun erişilebilir fiyatlarıyla tüketiciye sunuyor oması ile tercih ediliyor.  JFC Store modelleri, rahat, iddialı, modern, erkeksi, klasik, spor, şık, farklı, zengin model ve renk seçenekleri ile raflarda sizleri bekliyor. JFC Store Erkek Giyim'in ürünlerini www.jfcstore.com dan görebilir ve mağazalara ulaşabilirsiniz.


Geri Dön