28 / 03 / 2024

Jiva Beach Resort sade mimarisiyle doğallığın yalın halini sunuyor!

Jiva Beach Resort sade mimarisiyle doğallığın yalın halini sunuyor!

Fethiye Çalış bölgesindeki Jiva Beach Resort sade mimarisiyle misafirlerine doğallığın yalın halini sunuyor. “ Sonsuzluk” ve “ enerji” felsefesini benimseyen Jiva, naturellik üzerine kurduğu konsepti ile huzurlu atmosferinde misafirlerini ağırlıyor.



Fethiye Çalış bölgesindeki Jiva Beach Resort sade mimarisiyle misafirlerine doğallığın yalın halini sunuyor. “ Sonsuzluk”  ve “ enerji” felsefesini benimseyen Jiva, naturellik üzerine kurduğu konsepti ile huzurlu atmosferinde misafirlerini ağırlıyor.


Klasik Akdeniz mimarisi ve Asya kökenli minimalizmi harmanlayarak farklı bir konsept sunan Jiva Beach Resort, misafirlerine huzur dolu bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Çok katlı otel yapısından uzaklaşarak iki katlı yapıların bulunduğu Jiva Beach Resort’te, samimi ve sıcak bir ortam sizleri bekliyor. 

Amerikan ekolünün temel anlayışı ile Akdeniz’in saf dokunuşlarına sahip dekorasyonu ve her detayı düşünülmüş hizmet anlayışı sunan tesis, misafirlerine doğayla iç içe bir tatil vaad ediyor. Tesis içerisinde yer alan 5bin metrekare göl doğallığı her metrekaresinde bulunduran Jiva Beach Resort, denize sıfır konumuyla doğal bir atmosfer sunuyor. 


Standart oda, aile odası, aile süiti, balayı süiti, king süit, havuz odası, tavan arası oda, köşe süit gibi oda seçeneklerinin yer aldığı tesiste, havuzlu oda tipleri en gözde odaların başında geliyor. Dünya lezzetlerinin sunulduğu otelde her gün farklı bir yemek sunuluyor. 





Geri Dön