28 / 03 / 2024

Jiva Beach Resort'ta 5 bin metrekarelik doğal göl keyfi!

Jiva Beach Resort'ta 5 bin metrekarelik doğal göl keyfi!

Sessiz ve dingin bir tatil isteyenler için sıra dışı mimarisiyle Fethiye’nin en beğenilen otelleri arasında yer alan Jiva Beach Resort Otel, tam ortasındaki 5 bin m2’lik doğal gölü ile ilgi uyandırıyor.



Sessiz ve dingin bir tatil isteyenler için sıra dışı mimarisiyle Fethiye’nin en beğenilen otelleri arasında yer alan Jiva Beach Resort Otel, tam ortasındaki 5 bin m2’lik doğal gölü ile ilgi uyandırıyor.


Kurulduğu günden bu yana yerli ve yabancı turistlerin tatil tercihleri arasına girmeyi başaran Jiva Beach Resort, beş yıldızlı, lüks ama samimi hizmet anlayışıyla turizmin yeni yıldızı olmaya aday.


Ege’nin incisi Fethiye’de yükselen değeriz

Turizm sektörünün sıkıntılı sürecinin aksine, Jiva Beach Resort kapasitesinin neredeyse tamamını dolduruyor. Tesis 367 odalı bir otel olmasına rağmen, dekorasyonu, memnuniyete verdiği önemle butik standartlarında hizmet vermeye çalışan vizyonuyla farklılaşıyor.


Otelin her yıl Fethiye’de daha çok rağbet gördüğünü ifade eden Jiva Beach Resort Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Doğan: "Amacımız lüks hizmet sunan ancak resmi bir beş yıldız havası vermeyen samimi bir tesis olmak. Aslında beş yıldızlı lüksü tatil köyü rahatlığında yaşatıyoruz diyebiliriz. Otelimizin restorasyonu da bu rahatlığa çok uygun. Yapımız bitişik nizam değil iki katlı ve daha doğayla iç içe, daha insancıl bir anlayışın temeli" diyor.


Evlerinde gibi hissetsinler istiyoruz

" Bizi tercih eden herkes bizim misafirimizdir, müşterimiz değil. Bu samimi hizmet anlayışıyla yaklaştığımız için bizi tercih eden herkes buradan memnun ve mutlu ayrılıyor. Bu bizim için en büyük değerdir. Çünkü tüm misafirlerimizin kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri için çalışıyoruz".


Bölgedeki tek beş yıldızlı otel

Jiva Beach Resort, Fethiye’ye araçla 10 dakika mesafedeki, turistik bir bölge olan Çalış bölgesinde denize sıfır bir tesis. Çalış bölgesi dünyanın dört bir yanından gelen turistlere ev sahipliği yapıyor. Jiva Beach Resort, buradaki tek beş yıldızlı otel.


Doğaya saygılı

Otelin tam ortasında yer alan 5.000 m2 büyüklüğündeki doğal göl, tesisin en dikkat çeken özelliği. Yarattığı doğal güzellik ile sektördeki diğer tesislerden farklılaşan Jiva, misafirlerine her daim doğallığı yansıtıyor. Gölün doğal habitatına hiçbir zarar vermeden yapılmış mimarisi, içerisinde yaşayan sayısız deniz canlısı ve nilüferler ile doğal güzellik, siz tatil yaparken yanı başınızda beliriyor.


Dünya mutfaklarıyla buluşturuyor

Dünya mutfağından seçme lezzetler sunulan tesiste, konuklar bir yandan ana restoranda açık büfe hizmeti alırken, diğer yandan A La Carte restoranları tercih edebiliyor. Havuz barı ve denize sıfır konumda servis veren Lukka Lounge, gün boyu misafirlere hizmet veriyor. Her gün farklı bir ülkenin mutfağına ağırlık verilen tesiste, Meksika yemeklerinden Fransız yemeklerine kadar her damak zevkine hitap eden tatlar sunuyor.



Geri Dön